Som tidligere nevnt har jeg tilbragt helgen på Body weight-sertifiseringen til Steve Maxwell i regi av Oslo kettlebellgym. Og jeg klarte å bli sertifisert! Juhu!

Etter 12 timer tilsammen med trening, ny kunnskap, veiledning og enda mer trening er jeg ganske så sliten i kroppen. Føles veldig veldig godt! Og jeg gleder meg til å bruke nyerhvervet kunnskap til å gjøre andres trening enda bedre.

Vi har gått igjennom mange ulike versjoner av mobilitetøvelser, pushups, chinups/pullups, knebøy, utfall og mageøvelser. Jeg har lært hvordan jeg ser hvilket nivå andre er på, finne passende øvelser for dem samt korrigerende øvelser. Det gir mersmak! Skulle ønske jeg kunne være med på kettlebell-sertifiseringen neste helg, men jeg har ikke anledning.

Mer om sertifiseringen senere. Nå skal jeg la neglelakken tørke før jeg hopper i køya.