Sjeldent oppdatert blogg om dagen. Anywaaayz, gode nyheter: jeg skal holde Paleo Challenge på CrossFit Oslo i januar! 30 dager hvor både jeg og deltaker skal leve strikt paleo: kun kjøtt, egg, fisk, fugl, grønnsaker, frukt, nøtter og frø, og ingenting av kornprodukter, melkeprodukter, bønner, linser og sukker. Har bestemt meg for at en gruppe på 15 personer er nok første gangen jeg arrangerer en challenge. Ni dager etter at vi lanserte challengen er 11 plasser tatt. Stas! Og jeg gleder meg! Ikke bare til å leve helt cleant selv (for jeg har litt melkeprodukter i kosten og er ikke superstreng paleo om dagen), men aller mest til å se hvilke reaksjoner og endringer deltakerne opplever i løpet av de tretti dagene.

 

Forrige uke var det en artikkel på kk.no om CrossFit Oslo, hvor jeg var intervjuet. Langt intervju og fine bilder av mange av de som trener hos oss. Bildet av meg er så som så, fin svettering under venstrearm, najs.