I går gjorde jeg The Open-økt nr 1: så mange burpees som mulig i løpet av 7 minutter.

Det

var

kjedelig og vondt

og jeg datt ordentlig ned i kjelleren og kroppen føltes som den veide minst nitti kilo, kanskje mer. Jeg er ikke fornøyd med antall reps. Såpass furten var jeg at jeg snufset litt på skulderen til Jon, hilsen Sara åtte år.

hopp, sa brura

Laila, som dømmer meg på bildet, fikk 107 reps og beste av jentene foreløpig, imponerende! Laila er en maskin.

Over til gode nyheter: double unders

I CrossFit nøyer vi oss ikke med å hoppe enkle hopp når vi hopper hoppetau. Neida. Vi skal ha tauet to ganger under per hopp, såkalte double unders, eller DUs som vi kaller’em. For to uker siden kjøpte jeg at fancy ass hoppetau og har øvd frenetisk siden det. Og voila! Snurr film: Sara gjør DUs i vanlige klær.