Favorittrett

I dag skal jeg lage min favorittrett (vel…en av de mange): kyllingfilet fylt med dadler og bacon utenpå. Ser at bildene mine har bedret seg – har nemlig konfiskert Jons fancy ass speilreflekskamera.

Kyllingfilet med dadler og bacon

Til to personer som spiser like mye som oss …

 • Tre kyllingfileter
 • 4 – 10 dadler (det spørs hvor mye du vil stappe i kyllingen)
 • En pakke bacon i skiver
 • Salt og pepper om du ønsker

Fjern steinen i dadlene og hakk de opp i små biter.

Stek kyllingfiletene på ganske høy varme, noen minutter på hver side. Legg de så over på en fjel. Del kyllingfiletene på langs, nesten helt over. Stapp dadlene inni. Surr bacon rundt, dekk gjerne hele kyllingen.

Stekes i ovn til kyllingfileten er ferdig, ca en halvtime. Snu gjerne halvveis slik at baconet blir jevnt stekt.

Jeg serverte dette til pappa da vi stengte sommerhytta for sesongen i fjor, og han snakker fremdeles om retten. Han sier: den er sånn peeeileo, er den ikke? Og jeg sier: jepp, det er den. Om man ikke bruker smør til steking er den good to go i en paleo challenge også.

Tilbehør? I dag skal jeg gi Jon søtpoteter og stekt brokkoli til meg selv, tror jeg.

I morgen skal jeg noe superspennende paleo på kvelden, gir update fra det på freddan!

8 kommentarer

 1. Det hørtes helt fantastisk ut! Jeg som har sagt til min kjære at dadler ikke er lov, nå vet jeg hva jeg skal overraske han med til helgen. Dadler og bacon er jo en sinnsykt god kombinasjon! :) Skal teste dette med kylling! NAM! Takk for inspirasjon!!

  • Jeg vil si dadler er lov i moderasjon, inneholder jo mye sukker! Man Ohlala, denne retten her er innertier :) kos dere!

 2. Åh, dadler og bacon er jo ca den beste kombinasjonen ever! Må definitivt prøve med kylling óg! :)

 3. Pingback: Fylt kyllingfilet med dadler | Blisunn

 4. Pingback: Et magasin på besøk! | Paleoliv

 5. Pingback: Oppsummering 3. – 9. september « megdegogkatta

 6. Pingback: Oppsummering 2012, del 1 | Paleoliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*