Middag: kyllingkjøttkaker

Jeg er fan av slumpemiddager. Kjapt, enkelt, sunt og gæli. Så også disse kyllingkjøttkakene, eller hva det kan kalles. Jeg bruker ikke kjøttdeig så ofte; det er jo ikke kvalitetskjøttet som går i kverna, men noenganger er’e godt med ferdigtygget mat. Og disse her ble riktig så gode. Passet knall til den hjemmelagede salsaen jeg lagde her om dagen, og til ymse stekte grønnsaker. Det ble åtte kaker tilsammen, så jeg spiste noen også rett etter trening. Superenkle å lage, smakfulle og ser for meg at det er perfekt turmat.

Ingredienser:

 • 1 pakke kyllingkjøttdeig
 • 1/2 pakke fersk spinat
 • 2 fedd hvitløk
 • Litterann revet, fersk ingefær
 • 1/3 chili
 • 1/2 rødløk
 • Litterann salt og pepper

Rør alt sammen til en god deig.

Stek.

Spis.

4 kommentarer

 1. superrosa

  Omme nom :)

 2. parmadilien

  Prøvde meg på disse her om dagen og de var supergode!!!! (Skal begynne på denne Paleo-challengen 1. Februar, så må teste ut litt).

  Men så lurer jeg på, hva steker du i..? Nå brukte jeg stekesmør, men på Challengen kan man jo ikke det :/

  • Spennende med challenge!
   Jeg steker til vanlig i smør. På en challenge kan du steke i ghee, altså klarnet smør, eller kokosolje. Både ghee og kokosolje tåler høy varme. Om du ikke liker smaken av kokos, kan du bruke cocosaen med brun etikett, den smaker ikke kokos.
   Lykke til :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*