Paleocookies med smak av honning

I går trente jeg og en annen gravid ei, Yvonne, på CFO og kjørte gårsdagens CrossFit Mom-wod. Før wod’en tok jeg tre sett av fem repetisjoner knebøy på 50 kilo. Det er lettere enn hva jeg gjorde før (selvfølgelig), og bortsett fra at det høyre låret mitt på de to siste repetisjonene lurte på om det skulle ta ut skilsmisse fra kroppen min, gikk det greit.

Gårsdagens wod var «Baby Nate», 15 min amrap av:

  • 4 pullups (jeg skalerte til jumping pullups, hrmpfff)
  • 4 ring dips (jeg brukte grønt bånd til å skalere med)
  • 8 pushups (etter tredje runden tok jeg på knærne; max effort pushups mandag satt sine spor i min muskulatur)
  • 12 one arm kettlebell swings 12 kilo (altså 6 sving på hver hånd)

Jeg fikk 7 runder, 4 + 4 + 3. Najs den. Yvonne er seks uker lengre på vei enn meg og kjører fremdeles kipping pullups. Rrrrrrespekt!

….mmmmmen kroppen lider i dag! Mæn! Det å være preggis ække bare-bare. Så fredag skal jeg til manuellterapaut for litt ryggsjekk. Har angst de luxe for bekkenløsning. I dag er jeg parkert i sofaen under et pledd og her skal jeg bli før jeg gjør noen øvelser jeg har fått og så skal jeg køye.

Og så: oppskrift på paleocookies. Vit at disse cookiesene er work in progress. Kolleger på jobb smattet fornøyd i dag, men kan jo hende de var høflige, hvem vet. (En la ut bilde på instagram. Hennes søster mente cookien så ut som en bajs).

Oppskriften er hentet fra Paleo Magazine og jeg har selvfølgelig moderert den. Bær over med meg. Jeg er ingen kokk. Har også brukt kopp og ikke desilitermål her. Ren slump, mao.

  • 2 kopper fettredusert mandelmel
  • 1 kopp kokosstrø
  • 3-4 ss smør (om du vil unngå melkeprodukter, kanskje det går an å bruke ghee?)
  • 2 ss kokosolje
  • Honning etter smak. 1/2 til 1 kopp. Jon foretrekker minst en kopp

Bland. Bruk spiseskjeer til å lage flate cookies. Stek på ca 170 grader til de er ferdige, kanskje et kvarter.

Ergo: om du ønsker å pimpe denne oppskriften blir jeg megaglad, si i så fall fra til meg!

 

2 kommentarer

  1. Åh de er sikker gode med litt tørkede bær og hakkede nøtter eller vanilje…. Tror det blir en svingom på kjøkkenet i helga 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*