Fintfolk!

Denne uken har jeg vært dårlig til å svare på mail og kommentarer fordi vi hadde navnefest for Mini i dag. Med nesten 40 mennesker har det vært en del organisering, pluss at Jon og jeg har mekket det aller meste av maten selv, fra bunn seff. Vi inviterte nemlig stort og smått av familiemedlemmer til avslappet grillfest. Fikk kakehjelp og en potetsalathjelp, bortsett fra det har vi laget de sagnomsuste lammeburgerne, vanlige burgere, salat, potetsalat, hummus, guacamole, iskake, gulrotmuffins og skåret opp masse grønnsaker til hummus guacamole og burgerne. Puh! (Jeje, alt var ikke paleo, men nok innafor til at jeg klarte meg bra gjennom hele dagen!)

Mer til uken! Husk å nyt solen vi har på Østlandet. Mini og jeg skal være ute så mye som mulig for å sikre oss et ekstra lager av d-vitamin.