Nå kan jeg endelig si en av de flere mange spennende tingene jeg fyller dagene med i tillegg til å kose med Mini i ulønnet mammaperm: Jon og jeg skal nemlig holde paleo- og treningskurs i Spania i mai! Kan vel ikke bli en bedre måte å tyvstarte sommeren på?

Det blir en uke med to daglige treninger med Jon som instruktør, og et foredrag og/eller workshop-dialog med dere. I tillegg blir det god paleomat, lagring av d-vitaminer under spanias sol og mulighet til å skjemme seg bort med spa-behandlinger, gåturer, svømming, dypdykking i ferielektyre, eller hva du nå ønsker å fylle dagene med. Bli med, bli med! Jon og jeg gleder oss allerede. Mini også, sier hun.

  • Når: 19. – 24. mai 2014
  • Hvor: Akinon senter, Alicante
  • Pris: 990 euro (ca 8200 kr), hvilket inkluderer: to daglige treninger med Jon, foredrag/workshop med meg, frokost, middag, transport til og fra flyplassen og syv døgn i dobbeltrom (skarve 25 euro ekstra for enkeltrom). Det er en rimelig pris for mye god mat, godt selskap, masse treningstips og økt kunnskap om naturlig mat!

Her finner du mer informasjon om kurset

Håper vi kan bli bedre kjent i Spania!