Grønn smoothie med ingefær og spinat

Grønn smoothie med ingefær og spinat

Her om dagen var jeg på Joe & the Juice med en venninne. Jeg valgte sort kaffi og en jus som besto av banan, avocado og ingefær. Sabla god! Mini og jeg kranglet nærmest om sugerøret. Jeg har laget en versjon som smaker litt mer lime og som også inneholder spinat. En mektig og næringsrik smoothie! Selv drikker jeg ikke smoothie regelmessig, siden jeg foretrekker å spise maten i stedet for å drikke den. Men innimellom er det forfriskende.

IMG_2067

Grønn smoothie med ingefær og spinat

Til to – tre personer

 • 2 avocadoer
 • 2 bananer
 • 1/2 pakke spinat (eller mer)
 • 2 dl kokosjus (for en mindre dekadent versjon kan du bruke vann)
 • 1/2 – 1 lime, saften fra
 • 3 cm fersk ingefær, raspet
 • Eventuelt kollagen

Ha alt i en blender. Blandes til en jevn smoothie. Enjoy!

12 kommentarer

 1. Ble inspirert og lagde en liten variant. Det var så godt med lime i smoothie! Det hadde jeg ikke testet før. Så gøy når man får til nye sunne retter!

 2. Denne høres kjempegod ut! Jeg liker grønn smoothie er veldig godt, og avokado i er et must. Så kremet og deilig.
  Håper du koser deg med familien nå i sommer♥

  • Enig med deg!
   Vi koser oss masse :) Ser ut som dere også gjør det, herremin så skjønn S er!

 3. Hiv og hoi! Dette var forfriskende snadder du! Tjukk og god! Heiv oppi litt valnøtter i den ferdige smoothien til slutt, og mumset med skje. Synes det er godt å ha noe å tygge på. Vil det bidra til at kroppen «skjønner» at det er mat den får mon tro??
  Bare så du vet det, så er det du som står for inspirasjonen på mitt kjøkken om dagen 😀
  Si meg… med kokosjuice… mener du da det flytende i kokosnøtta? bruker du i så fall kokosnøtt, eller er det noe du kjøper på flaske/kartong? (Hadde en boks kokosmelk i kjøleskapet som jeg brukte vannet av jeg.)

  • Hei du!
   Ekstra valnøtter høres skikkelig digg ut! Om det bidrar at kroppen skjønner at den får mat vet jeg ikke. Jeg vet bare at når jeg lager smoothie har jeg ofte mer oppi enn hva jeg hadde klart å spise i en porsjon, mens å drikke det går greit. Kan bli for mye av det gode, nesten.
   Kokosjus kjøper jeg på gode dagligvareforretninger. Det er ofte svinedyrt, typ 50 spenn for en liter. Sabla god tørstedrikk, da.

 4. Pingback: Favorittsmoothie | Paleoliv

 5. Tusen takk for inspirasjon! Lagde denne nettopp og den ble veldig god!

 6. Hurra, endelig en grønn smoothie som ikke inneholder epler! Jeg tåler nemlig ikke epler. Gleder meg til å prøve!

 7. Pingback: Sommerferie! | Paleoliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*