Eggemuffins som omelett

Eggemuffins som omelett

Mine eggemuffins er blant de mest populære oppskriftene på bloggen. Ikke rart – de er enkle og smakfulle og sunne og kan varieres i det uendelige. Såpass populære var de at oppskriften ble med i boken også.

Jeg hadde frokostbesøk av mine kolleger for litt siden og skulle servere frokostmuffins. Men siden Jon og jeg er i flyttemodus om dagen hadde jeg visst pakket ned muffinsformene. I stedet smurte jeg en ildfast form  og helte omelettblandingen i, og tilsatte den stekte baconet, løk og fersk spinat og paprika. Omeletten så minst like imponerende ut uten muffinsformer. På lørdag lagde jeg den på ny til Mini og Jon før vi dro til nykåken. Perfekt lørdagsfrokost sammen med ferskbrygget kaffe.

Ovnsstekt omelett

 • 8 egg
 • 1 1/2 dl kokosmelk
 • 1 ts bakepulver (kan sløyfes men gir flott resultat)
 • 1/2 til 1 pakke bacon
 • Grønnsaker som paprika, spinat, brokkoli, løk eller hva du har i kjøleskapet
 • Salt og eventuelt oregano

Stek baconet og grønnsaker som brokkoli og løk. Ha over i en smurt ildfast form. Visp sammen egg, kokosmelk og bakepulver samt krydder. Hell over baconet og andre stekte grønnsaker. Strø så over oppkuttet paprika og spinat (eller andre grønnsaker som er best å ikke steke på forhånd).

Stekes på 150 grader i ca 15 – 20 minutter – følg med!

5 kommentarer

 1. Nommis, omelett er så digg

 2. Det så herlig ut :) I dag prøvde jeg og samboer en ny frokost, inspirert av boka di :) Frokostgrøt, noe så nydelig og ikke minst mettende :) En hyggelig bonus at det går kjapt å lage :) Vi skal gjenta det til frokost i morgen :) Laget også søtpotetfiskekaker i går, har rester i dag og det føles luksus :) Takk for all inspirasjon du gir!

  • Hei Anette!
   Takk for hyggelig kommentar :)
   Frokostgrøten er så god! Mini og jeg lagde den til middag i dag, faktisk, for vi måtte ha mat straks. Både mor og Mini ble mette og glade :)
   Håper jeg fortsetter å inspirere!

 3. Pingback: Hjemmelaget babymat og hvordan lage næringsrik babypudding - Gjesteblogger Sara Lossius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*