Ingefær podcast nr.1: Inger i Dubai!

Ingefær podcast nr.1: Inger i Dubai!

Inger Houghton, aka Inger in Dubai, er første gjest på Ingefær podcast! Stas! I podcasten snakker høygravide Inger åpent om forhold til egen kropp, vektøkning under graviditet, det å være et forbilde, styrketrening, forholdet til mat, bikiniselfier og hvordan graviditen har endret henne. Og du, er ikke Ingefær et skikkelig bra navn?

podcastcover-1
Inger lanserte sin egen blogg januar 2012. Inger er lett å like og lett å beundre. Hun eier et SHP Dubai sammen med sin ektemann, Ian, og trener blant annet styrtrike prinsesser som gir henne treningstøy cirka hver dag. Jeg tør også påstå at Inger har inspirert mange jenter i Norge til å trene tung styrke. Inger har vært på forsiden av ShapeUp, modell for flere treningsreportasjer og er modell i boken Styrketrening for jenter. Og nå snakker hun altså om livet sitt på Ingefær!

Du har flere valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Nyttige linker fra podcasten

Inger sin blogg
Innlegget hvor hun prater om magen før og nå
Innlegg hvor hun prater om følelsen av tjukkhet
Innlegg hvor hun prater om etter gravid-kropp (skrevet etter podcasten ble tatt opp).
Mitt innlegg om kropp etter graviditet
Ingers selfie-innlegg
Mitt innlegg om å være digg gravid

PS: Fie griner litt i bakgrunnen for å forbrede Inger på mammarollen.

Husk: gi Ingefær rate i iTunes! Og kom med kommentarer under hva som er bra, hva som bør bedres og hvem du vil høre på podcasten.

IMG_0563

21 kommentarer

 1. Så gøy med podcast og gratulerer med vel gjennomført første sending! Jeg er helt ny når det kommer til paleo og prøver sette meg inn i alt, en litt overveldende følelse. Har du planer om å lage en podcast med en innføring i paleo eller lignende? Ellers likte jeg første sending veldig godt. Savnet kanskje litt mer bakgrunnsinfo om intervjuobjektet om jeg skal komme med en konkret tilbakemelding ☺ Gleder meg til å følge deg videre!

  • Hei Anne!
   Det kommer snart en podcast som har en del om hvordan man begynner med paleolivsstilen, ja :)
   Fint med tilbakemelding på intervju, det skal jeg ta med videre! Er jo bare sånn Ingefær kan bli bedre.

 2. Pingback: Hvis dere har 45 minutter til overs i dag | Inger in Dubai

 3. Fantastisk, denne gleder jeg meg til å høre på :)

  Kom imidlertid på noe jeg har lurt på en stund, når jeg så dette innlegget. Ikke sikkert du kan svare, men jeg prøver. Samboeren og jeg har i 6 mnd forsøkt å bli gravid. Er stor fan av juicing, og spesielt med masse ingefær. Men etter jeg leste at ingefær kan trigge abort tidlig i svangerskapet har jeg holdt meg helt borte fra ingefær. Er det en reell grunn til å fortsette med det?

  Hilsen ei som gjerne vil bli gravid, men som også savner den daglige grønnsaksjuicen med ingefær

  • Hei!
   Det med ingefær har jeg ikke hørt før, så jeg kan ikke si noe om det.
   Hva slags kosthold har du nå, og har mannen din?

   • Jeg spiser tilnærmet paleo, ikke noe korn eller melk, fordi jeg ikke tåler. All karbo fra grønnsaker og frukt, evt noe snop i helgen. Ellers mye sunt fett fra avokado, nøtter, smør..
    Mannen spiser mer, kall det normalt norsk kosthold. Vi lager imidlertid all mat fra bunnen, koker også kraft og lager leverpostei. (Takker deg for det :)
    Alle tips tas imot med takk

 4. Digger det Sara!! Knallbra syns jeg :-)
  Ønsker å høre en suksesshistorie fra en stk paleo-people, Børge Fagerli, Helene Drage, Gry Hammer, erhm…, kommer ikke på flere i farta! Super høring:-) gleder meg til neste podcast!

  • Stas! Suksesshistorie var lurt, det skal jeg få til. Og de andre er på listen :) Fortsett å komme med tips, det er supert!

 5. Gøy med podcast! Gleder meg til flere program :-)

 6. Pingback: MANDAGSLISTA UKE 46 | Tusenogenhatt

 7. Bra podcast:) gleder meg til neste episode:)

 8. Så gøymed podcast! og vell gjennomført første sending. Eg synes at denne episoden var både interresant og lærerik, og gleder meg til neste episode :-)

  • Hei Ingunn!

   Så trivelig tilbakemelding! Det motiverer. Jeg håper å fortsette med podcast kjempelenge, er jo så mange bra folk å snakke med!

 9. Jeg gleder meg til å høre de podcastene med «dette kan vi komme tilbake med i en senere podcast» :) såååå mye å glede seg til!!
  Hadde vært kjekt med en episode om «tips og triks for å tilrettelegge for effektiv småtrening hjemme».
  Ellers håper jeg å høre fra Eyvind Stueland og Pål Jåbekk.

  • Supert med ønsker om folk og tema! Begge navnene er på blokken allerede, og tema er notert. Kan hinte om at en pod straks skal inneholde trening, så kan bake inn litt hjemmmetrim (eller husmortrim som jeg liker å kalle det) der.

 10. Pingback: Ingefær podcast: Behind the scenes | Paleoliv

 11. Pingback: Ingefær episode 41: Inger i Dubai: «Barseltiden er ikke tiden for å fokusere på kropp og trening» – Sara Lossius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*