Tradisjonskostdronningen Gry Hammer er Ingefærs andre gjest. I podcasten avslører hun sine triks mot fyllesyke og inspirerer med en særdeles næringsrik frokost.
Gry Hammer skriver en informasjons- og inspirasjonstung blogg, holder kurs om tradisjonskost og fermentering, har gitt ut flere bøker på eget forlag og gir i januar ut en bok om fermentering på CappelenDamm. På Ingefær snakker vi naturlig nok om fermentering!
Temaer vi snakker om er:
- Generelt om fermentering
- Litt om hva tradisjonskost er
- Helsereisen til Gry (for hun var pusling som liten)
- Vannkefir
- Kombucha
- Surdeigsbaking
- Og du får oppskrift på hjemmelaget sunn ketsjup (og tips for at barna spiser den)
Du har flere valg:
1. Spille av direkte
Kjøp den nye boken hennes, Fermentering, her og støtt mitt arbeid!
Nyttige linker til podcasten:
Molkosan kan du feks kjøpe her (ikke sponset link)
Mel blant annet fra Holli mølle (ikke sponset link)
Klikk her for å kjøpe bøkene til Gry
Hva synes du?
Gir du Ingefær fem stjerner i iTunes hjelper du til med å spre det gode budskap! Og liker du det du hører, tips andre om podcasten. Er det noe jeg kan gjøre bedre, eller noe jeg gjør bra som jeg bør fortsette med? Skriv i kommentarfeltet! Husk også å tipse meg om du har gode ideer til gjester som passer hos Ingefær.
Ingefær – roten til alt godt.
Pingback: Juleluke nr.4: vinn vannkefir-startpakke fra Naturlig Liv! | Paleoliv
Pingback: Akkurat nå velger jeg tid | Paleoliv
Pingback: Opplev Ingefær podcast LIVE med Gry Hammer! – Sara Lossius
Pingback: Vinn billetter til Ingefær Live med Gry Hammer – Sara Lossius
Pingback: Fermentering på Lørenskog Bygdemuseum |
Pingback: Topp fem Ingefær podcast-episoder – Sara Lossius
Pingback: Bokbad og Live Ingefær podcast med Gry Hammer – Sara Lossius
Pingback: Ukens boktips: Kraft og andre styrkedrikker av Gry Hammer – Sara Lossius