Tradisjonskostdronningen Gry Hammer er Ingefærs andre gjest. I podcasten avslører hun sine triks mot fyllesyke og inspirerer med en særdeles næringsrik frokost.

Gry Hammer skriver en informasjons- og inspirasjonstung blogg, holder kurs om tradisjonskost og fermentering, har gitt ut flere bøker på eget forlag og gir i januar ut en bok om fermentering på CappelenDamm. På Ingefær snakker vi naturlig nok om fermentering!

podcastcover-1

Temaer vi snakker om er: 

  • Generelt om fermentering
  • Litt om hva tradisjonskost er
  • Helsereisen til Gry (for hun var pusling som liten)
  • Vannkefir
  • Kombucha
  • Surdeigsbaking
  • Og du får oppskrift på hjemmelaget sunn ketsjup (og tips for at barna spiser den)

Du har flere valg:

1. Spille av direkte

2. Laste ned

3. iTunes

Kjøp den nye boken hennes, Fermentering, her og støtt mitt arbeid!

gryhammerfermentering

12210970_10153086495786010_745854542_o

Nyttige linker til podcasten:

Nettsiden til Gry

Molkosan kan du feks kjøpe her (ikke sponset link)

Ketsjup-oppskrift

Leverkapsler

Mel blant annet fra Holli mølle (ikke sponset link)

Klikk her for å kjøpe bøkene til Gry

11_november

Hva synes du?

Gir du Ingefær fem stjerner i iTunes hjelper du til med å spre det gode budskap! Og liker du det du hører, tips andre om podcasten. Er det noe jeg kan gjøre bedre, eller noe jeg gjør bra som jeg bør fortsette med? Skriv i kommentarfeltet! Husk også å tipse meg om du har gode ideer til gjester som passer hos Ingefær.

Ingefær – roten til alt godt.