Ingefær podcast nr. 2: Gry Hammer!

Ingefær podcast nr. 2: Gry Hammer!

Tradisjonskostdronningen Gry Hammer er Ingefærs andre gjest. I podcasten avslører hun sine triks mot fyllesyke og inspirerer med en særdeles næringsrik frokost.

Gry Hammer skriver en informasjons- og inspirasjonstung blogg, holder kurs om tradisjonskost og fermentering, har gitt ut flere bøker på eget forlag og gir i januar ut en bok om fermentering på CappelenDamm. På Ingefær snakker vi naturlig nok om fermentering!

podcastcover-1

Temaer vi snakker om er: 

 • Generelt om fermentering
 • Litt om hva tradisjonskost er
 • Helsereisen til Gry (for hun var pusling som liten)
 • Vannkefir
 • Kombucha
 • Surdeigsbaking
 • Og du får oppskrift på hjemmelaget sunn ketsjup (og tips for at barna spiser den)

Du har flere valg:

1. Spille av direkte

2. Laste ned

3. iTunes

Kjøp den nye boken hennes, Fermentering, her og støtt mitt arbeid!

gryhammerfermentering

12210970_10153086495786010_745854542_o

Nyttige linker til podcasten:

Nettsiden til Gry

Molkosan kan du feks kjøpe her (ikke sponset link)

Ketsjup-oppskrift

Leverkapsler

Mel blant annet fra Holli mølle (ikke sponset link)

Klikk her for å kjøpe bøkene til Gry

11_november

Hva synes du?

Gir du Ingefær fem stjerner i iTunes hjelper du til med å spre det gode budskap! Og liker du det du hører, tips andre om podcasten. Er det noe jeg kan gjøre bedre, eller noe jeg gjør bra som jeg bør fortsette med? Skriv i kommentarfeltet! Husk også å tipse meg om du har gode ideer til gjester som passer hos Ingefær.

Ingefær – roten til alt godt.

13 kommentarer

 1. Kjempe spennende podcast! :)
  Jeg syns det var ekstra interessant å høre om hun svigerinnen som hadde drukket upasteurisert melk hele livet, men når hun flyttet på hybel utviklet hun laktoseintoleranse – for akkurat det samme har jeg opplevd. Jeg er oppvokst på gård og drukket melk rett fra tanken hele mitt liv. Etter jeg flyttet til Oslo og begynte å drikke melk fra kartong utviklet jeg laktoseintoleranse, og nå tåler jeg ikke melk i det hele tatt. Dessuten fikk jeg ekstremt dårlig immunforsvar. Har aldri tenkt på at det kunne være en sammenheng, men nå gikk det opp et lys for meg. Takk! :)

 2. Gleder meg til å høre på denne på tur i morgen – digget episode 1! Gikk og smilte til intromusikken, og ved et par anledninger lo jeg med dere, som om vi satt og pratet alle tre 😀 Dette har du dreisen på! :)

 3. Super episode. Fekk berre lyst til å høyre den igjen, og det skal eg sammen med kjæresten, med ein gong den var ferdig. Gleder meg til neste 😀

 4. Pingback: Juleluke nr.4: vinn vannkefir-startpakke fra Naturlig Liv! | Paleoliv

 5. Pingback: Akkurat nå velger jeg tid | Paleoliv

 6. Pingback: Opplev Ingefær podcast LIVE med Gry Hammer! – Sara Lossius

 7. Pingback: Vinn billetter til Ingefær Live med Gry Hammer – Sara Lossius

 8. Pingback: Fermentering på Lørenskog Bygdemuseum |

 9. Pingback: Topp fem Ingefær podcast-episoder – Sara Lossius

 10. Pingback: Bokbad og Live Ingefær podcast med Gry Hammer – Sara Lossius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*