Det eneste tilbehøret du trenger denne helgen: ananas-salsa.

Nivå: Enkel

Tid: 10 min

Fredagens tacoishmiddag ble tatt til nye høyder med ananas-salsa. Hvorfor har jeg ikke laget det før? I boken min er det oppskrift på en himmelsk mangosalsa. Dette er en ny tropisk variasjon som du bør lage asap!

Ingredienser:

  • 1/2 ananas (stor) eller 3/4 ananas (liten)
  • 1/4 rødløk
  • 1 fedd hvitløk (2 hvis du liker mer hvitløkssting i salsaen)
  • Saften av 1/2 lime
  • 2 ss eplesidereddik
  • Litt havsalt
  • 1/3 chili
  • 1/3 rød paprika
  • 2 – 3 ss frisk koriander

Kutt og hakk alt i passende biter og ha i en blender. Bruk puls-knappen, eller slå av og på blenderen. Du vil ikke at det skal bli jus, men en tykkere salsa med biter i.

Så enkelt! Og himla godt! Vi serverte det med guacamole, salat, kjøttdeig fra glade okser og seterrømme. Ser for meg at det er godt til svin og kylling. Og ved siden av min eggerøre til frokost.

DSC_2896