OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingefær podcast 14: Kamilla K «Jeg elsker det livet jeg lever nå»

Kamilla K endret livsstil, gikk ned over 35 kilo, opp i muskelmasse og ble norgesmester i styrkeløft. – Ingen kan gjøre endringen for deg, sier hun på episode 14 av Ingefær podcast.

Det er flere som har ønsket at Kamilla skal gjeste Ingefær podcast. Og jeg kan være lutter øre jeg! Jeg har fulgt bloggen til Kamilla lenge og digger hennes syn på kosthold og livsstil. Kan man bli så sterk uten å tilsette proteinpulver i alt fra shakes til desserter? Svaret er faktisk ja. Kamilla koker kraft, lager sin egen leverpostei og er nerdete opptatt av hvordan maten er presentert på tallerkenen hennes.

ingefaer_expandet

 

Ta gode valg som gjør at du får det bra i det store bildet. Tenk helhetlig! – Kamilla K

På podcasten snakker vi blant annet om

 • Hvordan og hvorfor Kamilla la om livsstilen
 • Å være ærlig med seg selv er en viktig del av livsstilsendring
 • Å spise næringsrik mat tilpasset seg selv er å vise seg selv respekt og å ville seg selv godt
 • Hva balanse er
 • Hvordan hun ble så himla sterk
 • Vår kjærlighet til hjemmelaget leverpostei
 • Livskvalitet og livsglede
 • At det er du selv som må gå veien, ingen kan foreta en endring for deg (men du kan be om støtte og få en heiagjeng!)
 • Og mye, mye mer!

kamillakfor

kamillaketter

Aktuelle linker

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

kamillaktre

Og du, gi meg tilbakemeldinger på hva du synes om Ingefær! Hva er bra og hva kan gjøres bedre? Har du forslag til gjester eller temaer? La meg få høre det! Skriv i kommentarfeltet eller send meg en mail på sara(at)saralossius.no. Og rate for all del Ingefær i iTunes og legg gjerne igjen en review også, det bidrar til å spre det glade helsebudskap enda mer.

 

20 kommentarer

 1. Anna Krogset

  Jeg får liksom aldri hørt på podcaster jeg! Har hørt noen av dine, men jeg har ikke organisert dagene mine på en sånn måte at det passer inn. Blogger derimot, leser jeg. Så jeg ønsker meg egentlig flere blogginnlegg jeg. MEN du burde snakke med Rune (og Ronny også forsåvidt) fra Tjukkasbloggen.
  Mvh Anna

  • Hei!
   Jeg hører på podcast når jeg henger opp og bretter klær, lager mat, til og fra jobb, på gåturer, etc.
   Skjønner at du ønsker flere blogginnlegg, for det har blitt færre her på bloggen den siste tiden. Men akkurat nå om dagen passer det meg og min familie best med 2 max 3 innlegg i uken. Du får prøve å høre på podcastene :)

 2. Lars Erik

  hvilke popcast hører du på, jeg hører på din popcast men ikke funnet sa menge andre popcaster jeg liker.

  • Jeg hører på Balanced Bites, Livin la vida low carb-show, Happier av Gretchen Rubin, og innimellom Tim Ferris. Og så hører jeg på ulike norske nå og da, særlig etter at jeg begynte selv med å podaste, for å høre hvordan andre gjør det :)

 3. Takk for at jeg fikk være gjest hos deg, Sara! Veldig stas 😀
  Skal konkurrere igjen nå på lørdag, så det gir litt ekstra motivasjon å dele lidenskapen i den sammenheng. Håper uken din blir fin :)

 4. Pingback: 7 fine ting i Mars – McMess.com

 5. Synes du formidler en sånn god og avslappet stemning både i bloggen og podcasten. (Har ikke noe å si om lekegrinda faller liksom, det er bare en del av sånn det er, og det er helt ok! :)) Liker så godt det du formidler, både gjennom tekst og podcaster, hvor det naturlige, ekte og intuitive holdes frem; både måten du formidler det på, din holdning til det og ved valg av gjester og temaer.

  Har den senere tid blitt veldig fan av tankegangen og holdningen rundt paleo-livsstilen, samt hjemmelaget mat med bruk av «gamle» tilberedningsmetoder. Er ikke i mål, men jobber med både å lære matlagingens gamle kunster, og jobbe med gode rutiner rundt ekte mat av god kvalitet, trening, søvn, restitusjon, lek og ro. Lære å kjenne etter i kroppen hva man trenger :)

  • Hei Lin,
   åh, takk for så fin kommentar! Vi er på vei og lærer hver dag som går, begge to :)

   • Ja, vi får lære litt hele tiden :) Men synes det er litt spennende også; å lære nye ting, utvikle seg og etterhvert få det mer som man vil og trives med :)

    Kanskje et aktuelt tema i Ingefær kan være å lære å kjenne etter i seg selv, hva en har behov for og trives med? Hva er mer enn bra nok for en selv; fremfor å strebe etter mediaskapte samfunnsidealer og «det perfekte»? Finne seg mer selv, i seg selv, liksom? Hva kan skape indre ro og ekte lykke? Hørte et intervju med Per Fugelli, der han snakket om at vi burde lære å se oss selv som «medfødte feilvarer», og at vi er perfekte, ufullkomne mennesker. Vi burde gi mer f, og opparbeide vårt eget selvstendighetsmot. Synes det var fine betraktninger å ta inn over seg. Ellers er Martina Johansson en jente som skriver mye bra på bloggen sin; både om hormoner, mage og «powerthinking». Kunne vært interessant å høre et intervju med henne? :)

 6. Denne likte jeg veldig godt!! Fiin podcast og veldig fint og viltig budskap som spres!
  Jeg ønsker meg podcast med Børge Fagerli :-)

 7. Herlig podcast! Har fulgt bloggen til Kamilla siden.. leenge – siden før hun var løpe-Kamilla tror jeg! Hehe, så dette var veldig hyggelig! Dere er to fornuftige og reflekterte damer :-) Spørs om jeg ikke må høre gjennom resten av podcastene dine også – jeg har jo fulgt deg en stund, bare ikke fått somlet meg til å høre på :-)

 8. Pingback: Ingefær episode 19: Børge Fagerli om biorytme, hormoner, kosthold og balanse – Sara Lossius

 9. Pingback: Proteinpulver: ja eller nei? – Sara Lossius

 10. Pingback: Ingefær podcast sommerbonus! Susanne Kaluza og Sunn fornuft-plakaten – Sara Lossius

 11. Vet det er veldig lenge siden du skrev om Nike Sportsklokke, men ville allikevel spørre deg ettersom du skrev så fint og utfyllende om denne i sin tid. Opplever/opplevde du at klokken måtte plugges i pc/mac for hver økt for å kunne registrere neste økt? Jeg opplever at jeg løper til jobb, er på jobb og når jeg skal løpe igjen vil ikke klokken registrere økten. Den vil heller ikke registrere skosensoren mellom to økter hvis jeg i mellomtiden ikke har plugget klokken til pc/mac. Er dette noe du kjenner til og evnt har et tips omkring. På forhånd takk for hjelpen!

  • Hei Mariann!
   Er det Kamilla K og ikke jeg som har skrevet om sportsklokken, kanskje! Eneste klokken jeg har brukt har vært en polar, og den har jeg ikke brukt på årevis :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*