Det er heldigvis gode priser på annet enn smågodt nå før påske: gulerøtter og appelsiner blir en supergod påskesuppe!

Tid: Ca 45 min

Nivå: Enkel

[ingredients title=»Ingredienser»]

  • 1 kilo gulerøtter
  • 2 løk
  • Saften av halvannen appelsin
  • Kraft
  • Salt, pepper og evt gurkemeie til smak

[/ingredients]

DSC_2898

[directions title=»Fremgangsmåte»]

  1. Kutt løk og gulerøtter i biter. Ha oppi kraften og la det småkoke til gulerøttene er møre.
  2. Bruk stavmikser for å lage en jevn suppe.
  3. Tilsett så saften av appelsinen. Vi syntes halvannen appelsin var nok for å gi akkurat passe appelsinsmak, men prøv deg frem.
  4. Krydre så med salt og pepper etter smak. Jeg hadde også litt gurkemeie i.

[/directions]

Serveres med sprøstekt bacon, eller en ordentlig skive surdeigsbrød, hvis du spiser det. Med godt smør på, selvsagt.

DSC_2910