bilder LInn

Ingefær episode 17: Sprudlende sunne Linn!

Hurra! Linn Sprudlesunn er påskens gjest på Ingefær podcast. Linn er snopdronning og deler i denne episoden blant annet råd om sunnere påskesnop og gir sine topp tre helsetips!

Linn Hansen aka Linn Sprudlesunn nærmest sprudler over av matglede på bloggen sin. Linn er ernæringsfysiolog, tobarnsmamma og aktiv kursholder innen snop, vektreduksjon og babymat. Hun sprer budskapet om at næringsrik mat til både små og store er alt annet enn kjedelig og at snop faktisk nesten kan være helsekost.

ingefaer_expandet

Vi snakker om

 • Linns helsereise
 • Næringsrik babymat
 • At maten vi spiser bør gi oss noe
 • Skjulte sukkerbomber (og at det i en boks med smågodt kan være 200 sukkerbiter, urk!)
 • Omgivelsenes reaksjoner på maten Linn gir (og ikke gir) barna sine
 • Hvor vanskelig det kan være å stå i mot ytre press (feks i barnebursdager)
 • Tips til raske og enkle frokoster og middager
 • Topp tre helsetips
 • Og mye, mye mer!

Aktuelle linker

2016-02-26 16.30.32

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes

 

Lytt direkte

Last ned episoden som mp3

4 kommentarer

 1. Synes det er skuffende dobbeltmoral at dere snakker varmt om Harryhandel til Sverige for å kjøpe Økomat. Vi er mange økologiske bønder her i Norge som jobber hardt for å produsere den beste maten samtidig som dyra har det så godt som mulig. Dyra våre går i fjellet og holder kulturlandskapet ved like. Heller billig økomat med lang transport enn å betale det som det koster med norskprodusert mat? Skuffende rett og slett.

  • Hei Anne!

   Ja, det er synd at økomat er såpass billigere i Sverige at flere velger å handle en del av maten der enn i Norge. For Linn sin del har det med at de er en familie på fire og bor ved grensen. Vi handler når vi er i Sverige, men drar ikke til Sverige ene og alene for å handle mer enn max en gang i året.
   Det er et litt vanskelig dilemma synes jeg. For helst skulle jeg kun kjøpt øko og kortreist mat og anbefalt alle å gjøre det samme, men jeg vet at ikke alle har økonomi til det. Men så er det jo slik, at om alle hadde valgt øko kortreist, hadde prisene etter hvert sunket etter hvert som etterspørselen øker.
   Og når det er sagt er jeg uendelig glad for dere bønder som gir oss kvalitetsmat, som tar vare på dyra og holder kulturlandskapet ved like.

 2. Pingback: Ingefær episode 25: Barnematbokforfatter Malin Bruset «Mye av maten som er merket for barn er jo bare dritt» – Sara Lossius

 3. Pingback: Fem Ingefær-episoder til å kickstarte det nye året med – Sara Lossius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*