I Ingefær episode 25 snakker forfatteren av Den lille barnematbibelen, Malin Bruset, om hvorfor det er så viktig med næringsrik mat til barn og hvor enkelt det kan være å gi barnet sitt en god start på livet – kanskje uten å gi (så mye) ferdiggrøt.  

Det er tredje gang vi tar opp temaet barn og mat på Ingefær, og det blir nok ikke den siste gangen. Dette er et tema som står mitt hjerte nær og som er så inmari viktig. Jeg håper temaet blir formidlet på en inspirerende, forsiktig og ikke-sårende måte.

ingefaer_expandet

Malin Bruset er naprapat, kostholdsrådgiver og tobarnsmamma og har nylig gitt ut boken Den lille barnematbibelen. Boken er skrevet i samarbeid med hennes svigerfar, legen Stig Bruset.

Vi snakker blant annet om

  • Om boken hennes: hvordan ble den til og hva inneholder den
  • Hvorfor en bok om barnemat tar opp tema som genetikk, mikrobølgeovn og pleieprodukter
  • Hvorfor og hvordan minimere sukker
  • Hvorfor det er så viktig med næringsrik mat for små, voksende mennesker
  • Hva kan man lage i stedet for sukkertunge is og kaker
  • Hvordan Malin løser mat praktisk for sine barn på 1 og 4 år, mtp barnehage, åpen barnehage og hverdagen generelt
  • Og mye, mye mer!

_DSC4372-2

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her

Last ned episoden som mp3

Likte du denne episoden, liker du også

Jeg blir forøvrig inmari glad om du rater Ingefær i iTunes, legger igjen en kommentar og deler episodene du liker med venner og kjente. *hjerte*