Jeg trenger din mening!

Jeg trenger din mening!

Hvilken eller hvilke episoder av Ingefær synes du mest om? Og hvorfor? Jeg trenger hjelp til å plukke ut en topp fem-liste, nemlig, og synes det er vanskelig å velge selv.

Kommenter under, eller send meg en mail på sara at saralossius.no hvis du vil. Jeg blir superglad for alle kommentarer – driver med et lite prosjekt …

Takk!

8 kommentarer

 1. Sara, først av alt: Jeg digger bloggen din og Ingefær. Dernest: Jeg synes det var vanskelig å velge bare 5 episoder.. De episodene jeg har valgt er episoder som har truffet meg, dels fordi personene du har snakket med har vært interessante og inspirerende å lytte til, dels fordi jeg har kjent meg igjen i det de har snakket om; det er episoder der jeg flere ganger har nikket for meg selv og tenkt «ja, akkurat sånn er det!»

  1. Maria Fürst: Denne episoden er så sterk og flott, og har kanskje truffet meg mest av alle episodene. Nydelig og åpen samtale om livet: Om stress og forventinger (ikke minst de som kommer innenfra), kropp og selvbilde, pust og yoga. Jeg kjenner meg igjen i nesten alt Maria F snakket om.

  2. Ingvild Tennfjord: For en kul dame! For en kul samtale! Om mot, om å gjøre noe selv om man er redd, om å nå sine mål. Denne hørte jeg tre ganger på rappen i fjor sommer, jeg ble så gira av å høre den!

  3. Hjemmesterk: Så utrolig kult å høre om hva forskning faktisk sier om bevegelse og trenings effekt på hjernen – masse ny kunnskap og skikkelig boost til å fortsette å være aktiv og ikke minst understreking av viktigheten ved fysisk aktivitet.

  4. Gleden med skjeden: Fordi kvinnekropp er viktig. Fordi kunnskap om kvinnekropp er viktig. Fordi kvinnehelse er viktig. Fordi kunnskap om kvinnehelse er viktig. Og fordi det er så utrolig kult at to unge kvinner har skrevet denne boken.

  5. Snakk godt til deg selv! Denne er kanskje med på listen fordi den kom på et tidspunkt der den indre dialogen nettopp ikke var så god. Veldig lærerik og nyttig episode.

  Det er mange flotte episoder som ikke er på listen, feks ville episodene Hverdagspsyk, Silje Laksevåg, tilfellet Ivy, bokbadet med Gry Hammer, Funkygine og samtalen med Bjørn Bjorvatn om søvn alle kommet inn på min topp 10 liste :-)

 2. Silje Landevåg mener jeg selvsagt. Og jeg ser nå at DU skal lage en topp 5-liste, ikke nødvendigvis vi 😉

 3. Skikkelig bra jobbet med Ingefær, liker alle episodene på hver sin måte, men har selvfølgelig noen favoritter.

  Alle episodene med Gry, hun er tøff, inspirerende, flink til å se hele kroppen og livet i sammenheng og kan så mye om så masse.
  Episodene med Børge var også favoritter, satt igjen med masse ny kunnskap og mange nye spørsmål.
  Episoden med Ivy, var øyeåpnende og ga meg en viktig påminnelse om å lytte til kroppen og ikke presse meg for langt.
  Episoden om hverdagspsyk var også en favoritt, på tross av litt dårlig lyd. Av og til er det viktig å høre og gjøre folk oppmerksomme på at livet går opp og ned og at man ikke nødvendigvis trenger en diagnose på alt.

 4. Birgitte Magnussen fordi hun har så utrolig mye bra kunnskap og et helhetlig syn på helse. Helene Ragnhild fordi hun er fantastisk flink og klok når det kommer til EKTE mat og ernæring. Og han søvnduden (hehe, husker ikke navnet) fordi det var veldig spennende å lære om søvn. Og Gry Hammer da, fordi hun kan mye og er et så fint menneske. Og den dialekta hennes.. jeg digger den :) Den dama er så bra!

 5. Liker stort sett alle Ingefærepisoder og er takknemlig for all inspirasjon og lærdom jeg har fått på veien 😊 Koser meg med Ingefær hver gang 😊 Favorittepisodene er: de med Gry Hammer, Børge Fagerli, stress og tilfellet Ivy, episoden med «Casakaos» og episoden med Dagny om farger.

 6. Sara, jeg elsker Ingefær <3 <3 <3 Gleder meg til hver nye episode! Men kjenner at jeg må ta et gjenhør men en del av episodene nå! Jeg har jo sykt dårlig hukommelse, men her er de episodene jeg husker best (og som da sikkert har gjort mest inntrykk):

  1. Episoden med farge-Dagny! Jeg er så glad for at du intervjuet henne. Ble så inspirert, og bestilte meg boka hennes da jeg hadde hørt ferdig episoden. Den har virkelig revolusjonert livet mitt (!) – farger FTW 😀 (Tenk at in favorittfargen på klær var mørk grå – grøss og gru :p)

  2. Hjernesterk-episoden. Jeg er ikke særlig glad i å løpe, men ble kjempeinspirert til å bevege meg mer.

  3. Episodene med Gry. Seff. Gry <3

  4. Episoden om biorytmer med Børge. Her lærte jeg masse nytt!

  5. Episoden om søvn. Har blitt (eller i hvert fall prøvd å bli) flinkere til prioritere søvn etter at jeg hørte den episoden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*