Takknemlig

Takknemlig

Skatteetaten hører også på Ingefær podcast.

I dag ringte jeg skatteetaten fordi det sto i kalenderen min at jeg måtte ringe skatteetaten. La oss si jeg liker bedre å skrive enn å ringe skatteetaten. En dame tok telefon, de sier ikke navnet sitt, og jeg stotret i vei om AS, enkeltmannsforetak og a-melding, det er sånn at jeg nesten ikke forstår hva jeg skal spørre om. Hun svarte hyggelig og jeg sa takk og skulle legge på da hun sier:

Jeg elsker podcasten din forresten.

Det var nesten så jeg gikk i bakken. Jeg sa takk og sa at jeg er bedre på podcasting enn admin foråsiresånn, så lo vi litt og sa hadet.

Til deg om du leser: Tusen takk for impulsiv ros! Jeg er fortsatt skikkelig glad og litt rørt.

Og til deg som skriver mail med gode ord: Tusen takk! Og til du som har ratet Ingefær i Itunes og kanskje lagt igjen kommentar om hvorfor du liker Ingefær: Tusen takk! Til deg som hører på, deler, snakker om Ingefær med andre: Tusen takk! Jeg digger å lage Ingefær, og det blir ytterligere meningsfullt når jeg vet at så mange setter pris på det jeg gjør.

Det var dagens kjærlighet!

En kommentar

  1. Ros kan man aldri få for mye av 😊 Jeg digger Ingefær. Nå har jeg 3 episoder til gode som jeg ikke har fått hørt så det blir ekstra stas 😊 Har en søster som også digger å høre på Ingefær 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*