Vinn hudpleieprodukter fra Rå Organic Skincare!

Vinn hudpleieprodukter fra Rå Organic Skincare!

Jeg har fått lov til å gi bort såpe og fuktighetskrem fra merket jeg liker aller best om dagen: Rå Organic Skincare. (Konkurransen er avsluttet)

Sponsede produkter

Rå Organic Skincare er et norsk merke, utviklet av Thorild Næss, blant annet fordi hennes datter hadde atopisk eksem. Hun ønsket å lage en hudpleieserie med kun milde, økologiske og gjerne norske ingredienser. Løsningen ble Rå. Heldigvis! For på badet mitt hjemme om dagen er det nettopp denne serien som dominerer.
IMG_7767

Sevje er en mild såpe og fuktighetskrem som er utviklet for restauranten Maaemo. Sevje skal gi økt sirkulasjon og virke rensende. Såpen tørker ikke ut mine hender, slik mange såper kan gjøre. Kremen trekker fort inn og jeg bruker den nesten daglig.
IMG_7769

Vil du vinne dette settet til en verdi av nesten 1400,-? Legg igjen en hyggelig kommentar og du er med i trekningen! Jeg trekker vinner på søndag.
IMG_7770

60 kommentarer

 1. Kristine

  Så spennende produkter. Jeg vil gjerne vinne :)

 2. SusanneP

  Spennende produkter!! 😊

 3. Så bra med økologiske produkter! Vil gjerne vinne 😊

 4. Roberta

  Oh så bra hvis det er sant! Jeg har eksem og extreme tor hud på handen hele år. Jeg ønsker veldig å prov dette produkt.

 5. Åh, det hadde vært så deilig – jeg er utrolig dårlig på å kjøpe produkter til huden min, ta meg ett langt bad osv…
  Det hadde vært en fantastisk premie så kanskje jeg hadde fått ett «spark bak» til å ta bedre vare på huden min. Bruker heldigvis nesten ikke hudpleieprodukter nå da, kun litt såpe og shampo :)

 6. Dette hadde vært helt supert🌿🌿💚organic

 7. Høres ut som veldig bra og spennende produkter, det hadde vært bra for meg å prøve. Jeg har akkurat kommet meg inn i er mer naturlig tankegang, tenker mer på naturen, framtiden, barna mine – og alt hva vi får i oss fra mange kanter. Men det er et stort prosjekt å skulle snu om på den stilen og de vanene man har, for meg er det nok best å ta litt om gangen .. Ha en fin dag videre!

 8. Vil selvfølgelig vinne! Nettopp kjøpt dagkrem fra Rå, og er veldig fornøyd. Stort pluss at det er et norsk merke :)

 9. Så gøy, takk som deler, Sara! Har ikke hørt om det merket før, men det høres perfekt ut for min hud som klikker i vinkel og får eksemutbrudd av vanlig såpe og håndkrem. God helg! :-)

 10. Anne Augland

  Håper å vinne og dette høres ut som supre produkter det er verd å prøve

 11. Alltid spennende med nye produkter. Er jevnlig innom bloggen for å lese og finner mye av interesse. Ha en fortsatt fin dag!

 12. Elisabeth

  Ja takk! Med termin 17. juli hadde det vært deilig med noen produkter å skjemme seg selv bort med! Heller ikke dumt at lillemor på snart også kan bruke dem.

 13. Har hatt lyst å prøve disse produktene lenge så jeg prøver lykken her :) Liker bloggen din veldig godt :)

 14. Ina Bø

  Kjekt å kunne vinne BRA produkter! Hadde vært kjekt om jeg var den heldige :-)

 15. De produktene vil jeg gjerne teste, så jeg prøver lykken :-)

 16. Gjett om jeg er giret! Elsker fine flasker på badet, og sevjesåpe hørtes veldig spennende ut.

 17. Vil veldig gjerne vinne! Jeg jobber gradvis med å bruke mindre og mindre produkter som inneholder kjemikalier og dette ville vært ett supert bidrag på veien 😀😊

 18. Hei Sara,
  For en utrolig fin premie! Jeg krysser fingrene og håper at kanskje jeg kan bli den heldige vinneren av disse flotte hudpleieprodukter:)
  God helg!

 19. Margrethe Tveiten

  Å vinne dette hadde vært fantastisk. Som student får jeg ikke unnet meg gode produkter så ofte. Etter en hektisk eksamensperiode, så hadde det vært fint med en liten belønning. Ønsker alle en riktig god sommer :)

  Hilsen lærerstudenten Margrethe Tveiten

 20. Ingebjørg

  Krysser fingrene og melder meg på 🍀 Lager min egen bodybutter av shea/kokos/mandel og johoba ingredienser til vanlig, men hadde vært gøy å prøve noe nytt, OG norskt! 👏🏻 PS. Tjukkmelk pannacottaen har blitt en stor slager her hjemme, på tredje runden nå 😆

 21. Hei Sara!
  Takk for alt klokt du deler med oss både her og i Ingefær!
  Jeg flytter inn i nytt hjem denne helgen og skulle gjerne likt å freshe opp med disse på badet :-)
  God helg

 22. Elisabeth

  Jeg prøver lykken 😊 Jeg har testet mye forskjellig (også rene, økologiske produkter), men får ofte allergiske reaksjoner. Jeg leter fremdeles etter en hudpleieserie som passer meg og som jeg kan bruke lenge.

 23. Hege Gilhus

  Så spennende. Dette ønsker jeg å teste ut 😁Super podcast du lager, jeg har vært med fra starten 👍

 24. Cecilie

  Vil veldig gjerne vinne!
  God helg Sara, og takk for super blogg og podcast. :)

 25. Karoline

  takk for fin podcast, elsker kveldstur med ny episode ingefær på øret :)
  Karoline

 26. Elin Norma

  Dette må prøves 😉
  Ha en fin pinsehelg!

 27. Mona BL

  Så gøy, disse vil jeg gjerne prøve!

 28. Cathrine

  Dette hadde jammen meg vært morro å ha på badet 😍

 29. Hege Fundingsrud

  Jeg har en gutt m atopisk eksem og har selv slitt med huden. Hadde vært supert å få prøve disse produktene ❤️🙏🏼

 30. Tanja Iren Tokerud

  Må bare først fortelle deg at jeg blir utrolig I spirer men ikke minst kunnskapsrik ved å høre på Ingefær hver uke. Etter en times gåtur og podcast lytting er livet blitt ennå litt bedre. Liker også at du et så engasjert i alt du tar opp, får sååå lyst til å møte deg i person!

  Rå er også en av mine favoritter, men har ikke fått prøvd mer enn noen prøver jeg fikk med da jeg var innom butikken. Elsker konseptet, og skulle mer enn gjerne prøvd flere produkter 😍

 31. Hurra for økologiske produkter!👌🏼

 32. Så spennende produkter! Elsker å høre på ingefær. Det gir meg utrolig mye i hverdagen. Hørte nettopp på en eldre episode som handlet om økologisk produkter, den gjorde meg veldig inspirert. Hadde veldig gøy å prøve disse produktene på veien mot mer økologisk hudpleie. Tusen takk for at du lager ingefær <3

 33. Kristine Mikkelsen

  Takk for at du sprer så gode helsebudskap, jeg har lært så masse av podcastene dine, og fått info om ting jeg gjerne ikke hadde funnet andre plasser. Veldig fan av evolusjonsbasert helsekunnskap (som det moderne samfunn ofte har glemt)! Vil veldig gjerne prøve denne hudpleieserien! :)

 34. Heidi Furuseth Løvhaug

  Jeg har såvidt prøvd et par RÅ-produkter, og er kjempe fornøyd! Vil derfor veldig gjerne være med å prøve å vinne. For meg er det tanken på at jeg ikke tilfører naturen og vannet så mye ekle greier som fra endel andre produkter som gjør at jeg velger RÅ, itillegg til at de er deilige selvfølgelig!

 35. Nora :)

  Så gøy! Har sett på disse produktene lenge og ville elsket å endelig få prøvd dem!
  Ha en fin helg og pinse! :)

 36. Ja, vil gjerne vinne! 😀 Finner for tida stor lykke og hverdagsglede i å høre podcastepisodene dine når jeg har pause fra eksamenslesing. Da går jeg luftetur med deg på øret 😀 (til tross for at enkelte episoder høres nå for 3-4 gang, så finner jeg like stor glede i dem faktisk!)

 37. For ein fin premie! Eg leiter endå etter ei god handsåpe som ikkje turkar ut hendene mine. Eg brukar Rå sin sjampo og tykkjer den er heilt fantastisk, så det hadde vore fint å få prøve desse produkta også.

 38. Det hadde vært spennende å se hvordan disse kan hjelpe sønnen vår.

 39. Dette hadde vært helt toppen å vinne! Skulle så ønske jeg hadde budsjett til å legge penger på organisk hudpleie, men studentbudsjettet tillater ikke det.. Så jeg håper jeg er den heldige denne gangen 😀

 40. Vil gjerne prøve ut flere produkter fra dette merket🍀 Har en ansiktsolje fra Rå, som jeg liker veldig godt😊 Syntes også designet deres gjør seg fint på badet💕

 41. Therese M

  Så spennende med norsk, økologisk hudpleie! Disse produktene kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å prøve.

 42. Ellen Marie

  Jaaa! Elsker ideen bak produktene og hadde digget å teste!

 43. Det hadde vært fint å prøve! Alltid spennende med nye produkter 👌 Så ros til deg for en flott podcast 😀

 44. Jeg vil gjerne være med i trekningen (skrev en kommentar for noen dager siden, men finner den ikke igjen, så beklager om det kommer dobbelt opp fra meg, da der det uforsettlig)! Ville bare si at jeg finner stor hverdagsglede i å lytte på podcasten din nå i eksamensperioden! Tar meg lesepause med gåtur og deg på ørene – selv om jeg hører noen episoder for 3-4 gang, så er det like koselig og innholdsrikt enda. God søndag!

 45. Ja, jeg vil vinne! Takk for at du har en så fin og allsidig helsepodcast, Sara – jeg lærer så mye bra som jeg ikke ellers har tenkt at jeg burde tenke på engang! 😀

 46. Cecilie Evertsen

  Å så deilig! Dette hadde vært stas å vinne. Jeg digger bloggen og podden din! Gleder meg alltid til det kommer en ny episode fra Ingefær!

 47. Eydgun anette Jacobsen

  Skulle gjerne vunnet!Nå skal jeg skru på siste podcast fra deg og vente i spenning :)

 48. Ingvild

  💛

 49. Søren. Dette skulle jeg likte å prøve! Teller andre pinsedag som dobbelsøndag?

 50. Søren, disse skulle jeg likt å prøve! Gjelder søndagen til mandag, siden det er helligdag?

 51. Hanna Haugen

  Elsker produktene fra Rå 💛 vil gjerne vinne

 52. Gjerne! Har hatt lyst til å prøve produkter fra Rå lenge 😃

 53. Lene Nyhus

  Fantastiske produkter 👍😀

 54. Åshild Haugen

  Jeg liker naturen på alle måter. Da var innom en restaurant her i Oslo oppdaget jeg Sevje håndsåpe! Jeg falt pladask for lukten – jeg tenkte: denne må jeg bare ha! Samme hva den koster; dette er meg, og dette skal bli en fast inventar på badet mitt. Jeg prøvde å bestille men de var helt utsolgt p.t. De får den heldigvis inn igjen om en måneds tid😊 Så, jeg krysser fingrene for vinnerlykke🤞🏼

 55. Åååå nei, er jeg for sent ute? Håper jeg kan være med i trekningen, hvis den ikke er trukket allerede! Så fin premie :-)

 56. Margita

  Hej, jag vill gärna vara med i trekkingen om det ikke er forsent. ☺️ Har prövd att ikke vara på sosiala medier o.l. På några dagar för att koppla av lite, och se vad som händer! 😉

 57. Trude Hystad-Haaland

  Så spennende!!! Har veldig lyst til å prøve ut disse produktene:-)
  Er veldig begeistret for podcasten din. Utrolig kjekt å følge deg og gleder meg alltid til ny episode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*