Jeg har fått lov til å gi bort såpe og fuktighetskrem fra merket jeg liker aller best om dagen: Rå Organic Skincare. (Konkurransen er avsluttet)

Sponsede produkter

Rå Organic Skincare er et norsk merke, utviklet av Thorild Næss, blant annet fordi hennes datter hadde atopisk eksem. Hun ønsket å lage en hudpleieserie med kun milde, økologiske og gjerne norske ingredienser. Løsningen ble Rå. Heldigvis! For på badet mitt hjemme om dagen er det nettopp denne serien som dominerer.
IMG_7767

Sevje er en mild såpe og fuktighetskrem som er utviklet for restauranten Maaemo. Sevje skal gi økt sirkulasjon og virke rensende. Såpen tørker ikke ut mine hender, slik mange såper kan gjøre. Kremen trekker fort inn og jeg bruker den nesten daglig.
IMG_7769

Vil du vinne dette settet til en verdi av nesten 1400,-? Legg igjen en hyggelig kommentar og du er med i trekningen! Jeg trekker vinner på søndag.
IMG_7770