Makan til lang sommerferie! Vi avslutter sommerferien på hytta i Risør med morgenbad hver morgen, forsøk på boklesing og god mat.

Fordi Elly begynner i barnehage først 16. august er jeg nødt til å være med jentene mens Jon har ferie. Jeg må innrømme at det har gått bedre enn jeg fryktet. Jeg har lagret opp energi og ideer til høsten, og merker at jeg faktisk først nå begynner å bli klar for å ta fatt på høstens mål.
IMG_4552

Jeg starter hver morgen med et bad her, selv med lave temperaturer i sjøen. Det er forfriskende og deilig og en nydelig start på dagen. I fjor hadde jeg som mål å bli en vinterbader, noe som absolutt ikke ble oppnådd (jeg gjorde ikke et forsøk på å oppnå det heller…). På lørdag skal jeg på Wim Hof-kurs hos Oslo kettlbellegym. Hvis du ikke vet hvem Wim Hof er anbefaler jeg deg å høre på intervjuet av ham hos Tim Ferris. Wim er en isbader, rett og slett, og på lørdag skal Jon og jeg lære å bade i is.

Inntil det fortsetter jeg å nyte 17 grader, god mat levert av svigers og tidenes lengste sommerferie med mine fine jenter. Følg meg på Instagram, da vel!
IMG_4546