Selvfølelse og selvtillit står sentralt i å ha det godt, ha et godt liv og ta gode valg. Gjester er to av de dyktigste damene jeg vet om: Verdiskaper og forfatter Siri F. Abrahamsen og mental trener og forfatter Cecilie Ystenes. Denne episoden må du høre!

Episode 71 av Ingefær podcast er tatt opp på Vestlia Resort på Geilo, i forbindelse med Jenteweekend som fitcamp og Cecilie Ystenes og hennes team fra RAW Trening arrangerte. 100 spreke damer var med på både fysisk og mental trening gjennom hele helgen og jeg hadde gleden av å være en slags konferansier samt å lage denne episoden av Ingefær.

Denne episoden er spekket av nyttig informasjon på hvordan vi kan få bedre selvfølelse og selvtillit. Cecilie og Siri øser av sin kunnskap, rett og slett. Vi snakker om frykt for å bli avvist, hvordan vi kan stå opp for oss selv, hvordan trene på å gå utenfor komfortsonen, om kjærlighet, om barndom og foreldreskap, om robusthet, om likes på sosiale medier, om at vi ikke kan være gode i alt på en gang … kort fortalt en ekstremt innholdsrik episode som jeg er stolt av å dele med dere!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!