Skjønnhetspleie handler både om vi tar vare på huden med kremer og rens, men også hva vi spiser (og sover, og stresser, og bor…).

Inneholder adlinks MyRevolutio/reklame

Jeg er blitt 38 år og ser at huden har endret seg siden begynnelsen av trettiårene. Naturlig nok. Jeg er jo blitt eldre. Men, jeg ønsker å ha en så fin hud som mulig lenge. Og med fin mener jeg ikke fravær av rynker, for rynker er jo bevis på levd liv, men en glødende og ren hud. Jeg merker forskjell på huden min på hva jeg spiser, for eksempel, og om jeg sover for lite eller er for stresset.

Hva slags mat jeg spiser har dermed noe å si. Og nå har min faste samarbeidspartner, MyRevolution, lansert et kosttilskudd for huden, VitalSkin! Jeg har fått min første eske og begynt å teste.

VitalSkin er en kombinasjon av kollagenpeptider som er spesielt laget og patentert for huden vår, og silica. Silica er det tredje mest vanlige sporstoffet i kroppen vår og skal bidra til å hjelpe kroppens naturlige kollagenproduksjon. Til sammen skal VitalSkin bidra til en å opprettholde hudens ungdommelighet, forbedre hudens elastisitet og redusere og forebygge linjer! Jeg tar 4 tabletter daglig.

Bruker du kollagen til vanlig kan du redusere mengden kollagen når du tar VitalSkin.

PS: Her kan du lese hvorfor jeg bruker kollagen til vanlig!

PS2: MyRevolution har også lansert kollagen med ananassmak! Snakk om god start på dagen!