Jeg liker ikke å gå tom for tilskuddene jeg bruker jevnlig, så for et par dager siden bestilte jeg nye produkter og allerede nå er skapet fyllt opp.

Annonse MyRevolution

Som vanlig påpeker jeg: tilskudd er for meg nettopp det – tilskudd. I bunn sørger jeg for godt, næringsrikt og variert kosthold. Nå som det er vår, spiser vi mindre varmende supper og da øker jeg inntaket av kollagen. Fiskeolje tar jeg hver dag, det samme med ZMA. Året rundt!

I dagens pakke fikk jeg

MyoKollagen og VitalSkin

VitalSkin består av kollagenpeptider og silika. Silika er det tredje vanligste sporstoffet i kroppen vår og skal bidra til å øke vår egen kollagenproduksjon. Jeg tar to piller om morgene og to om kvelden.
MyoKollagen har jeg i fettkaffe de dagene jeg starter morgene med det, vi har det i den pimpa havregrøten til jentene og blander i smoothie. Jeg har også MyoKollagen med ananassmak som jeg drikker de dagene jeg har lyst på en frisk morgendrikk!

Du kan lese mer om kollagen her. Og du, lag gjerne kraft også! Butikker som fører Holte-produkter kan ta imot bestilling på kyllingskrog som er ypperlige til å lage deilig, næringsrik kraft på. Jeg bestilte syv skrog forleden, noe som blir til kraft for supper, gryter, pizzasauser og for en smakfull kopp før leggetid (det kan bidra til bedre søvn). Kraftoppskrift finner du her!

Vital Arctic Oil Krill

Omega3 utvinnet fra krill. Både Jon og jeg tar disse, så en pakke holder i om lag to uker.

MyoZMA

MyoZMA er kombinasjon av zink, magnesium og b6. Jeg tar zma hver kveld for blant annet bedre søvn. Magnesium er viktig for flere hundre prosesser i kroppen, og mange av oss får rett og slett for lite i kostholdet vårt. Trener eller stresser du mye, kan zma være ekstra smart å ta tilskudd av.

Og du, husk at når du bestiller hos MyRevolution får du varene latterlig raskt! Personlig er jeg superglad for samarbeidet med MyRevolution: de har gode produkter, er hyggelige folk og har støttet Ingefær podcast i flere år.

PS: Vi drar på ferie til uken og med meg i kofferten har jeg med minibands! Vel verdt et kjøp. Trening med strikk er effektivt og gøy, og perfekt på ferie. Det kan du høre mer om i Ingefær-episoden med Silje Torp!