Hva er inflammasjon? Hva kan det føre til, og hva kan trigge det? Og hvordan leve anti-inflammatorisk? Episode 145 av Ingefær gir deg svar på dette. Gjest er vitenskapsjournalist og forfatter av den bestselgende boken Helserevolusjonen, Maria Borelius.

Denne episoden samler på et vis opp mye av kunnskapen vi har fått i løpet av dette året på Ingefær. I episoden snakker Maria Borelius om hva innflammasjon er, hvordan det oppstår og hva det kan føre til. Hun deler også litt av sin kunnskap om hvordan vi kan leve anti-innflammatorisk. Og det er nettopp temaer Ingefær har tatt opp: spise ubehandlet mat, være i naturen, trene og bevege seg, være sammen med folk du er glade i, være i stillhet og å meditere, for å nevne noe. Mye av dette snakker vi om i denne episoden.

Mot slutten av episoden gir Maria oss tre konkrete tips til å leve litt mer anti-innflammatorisk, som heldigvis er enkle greier og ikke noe hippie-hokus-pokus.

Du har tre valg for å høre episoden:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!