Ønsker du et engasjerende, kunnskapsrikt og praktisk foredrag? Jeg snakker for bedrifter, foreninger, skoler og kommuner.

Som tidligere kommunikasjonsrådgiver fra Ikea og Hafslund, med en master i kommunikasjon fra London School of Economics, erfaren programleder og forfatter er jeg god til å formidle kompliserte temaer på en enkel, engasjerende og nyttig måte.

Jeg holder tilpassede foredrag med tydelige mål, skreddersydd hver gang.

Sara Lossius holdt foredrag for 70 medarbeidere og ledere i Egmont, et nordisk medieselskap. Hun fortalte om hvordan hun hadde utviklet podcasten sin fra null til 1 million nedlastinger, læringskurven og utfordringer, gleder og sorger. Det var et inspirerende og ekte foredrag om livet som startuper, overgangen fra fast jobb til livet som frilanser, og om å ta sjanser og om å tørre og tro på seg selv. Sara er klartalt og tydelig, lyttende og nysgjerrig, og jeg vil anbefale henne på det varmeste som foredragsholder og samarbeidspartner! – Vegard Iglebæk, Egmont publishing AS

Eksempel på foredrag:

Workshop:
Podcast-strategi og kommunikasjon rundt podcast
Hvordan lage en podcast som er tilpasset bedriftens strategi og som når ønsket målgruppe på en effektiv måte? Podcast kan være en ypperlig måte å få frem budskap, tiltrekke seg de beste kandidatene, øke salg og være merkevarebyggende.

I workshoppen lager vi i del 1 sammen en podcast-strategi etter at dere har fått kunnskap om podcastformatet, podcast-markedet, publiseringsstrategi, målgruppe, cover, osv.

I del 2 av workshoppen lager vi en kommunikasjonsstrategi for podcasten, som skal være i overensstemmelse med bedriftens overordnede kommunikasjonsstrategi. Denne inneholder for eksempel hvordan podcasten kan brukes i egne kanaler for best mulig synergi-effekt og spredning og synlighet i både fortjente og betalte kanaler.

Jeg kan også bidra med coaching av programleder(e).

Målene for workshoppen er at du og dine kolleger skal være selvgående på podcasting, og at podcasten dere lager seg lønner seg for bedriften.

Foredrag:
Alt og litt til om podcast
Da jeg startet Ingefær podcast i 2015 hadde jeg null peil på hvordan lage podcast og hvordan være programleder. Heldigvis er jeg kommunikasjonsrådgiver og er uredd, for Ingefær ble etter hvert en av Norges største independent podcaster med over 3,3 millioner nedlastinger totalt fordelt på 167 episoder + over 50 bonusepisoder totalt.

I dette foredraget deler jeg reisen med Ingefær, gir et historisk og nåværende blikk på podcastmarkedet før jeg snakker om strategi til, innhold i og kommunikasjon rundt podcast.

Foredrag:
Har du det bedre, gjør du det bedre. Gjør du det bedre, har du det bedre.

Et foredrag om tidsbruk og vaner, med forskningsbasert kunnskap på hva som gjør oss mennesker mindre stressa, mer empatiske og kreative og sunnere.

Lytteren tar med seg konkrete tips og praktiske verktøy til å få mer energi, bedre balanse i hverdagen, mindre stress og bedre hverdag.

Foredraget er basert på kunnskapen fra Ingefær podcast, sakprosaboken Litt Lykkeligere, mentaltrener-utdannelse og mange års erfaring som småbarnsmamma og gründer.

Foredrag: Hvorfor gode vaner og gode morgenrutiner gjør forskjellen fra god til best

Hva er en vane? Hvordan kan vi enkelt og effektivt etablere vaner som varer, som gjør oss mer kreative, empatiske og fokuserte? Og hvordan kan vi utnytte morgenkvisten til vår fordel – selv om du har liten tid eller ingen tid – slik at vi eier dagen, har mindre stress og mer overskudd?

Et viktig og nyttig foredrag både for privatpersoner og bedrifter som vet at om de ansatte har gode vaner vil det gi gode resultater for jobben de gjør.

Konferansier og bokbader
Ta kontakt for tilbud!
Jeg har erfaring som konferansier og har bokbadet flere bestselgende forfattere for både Gyldendal og CappelenDamm. Eksempel: Vinekspert Sara Døscher filmet under covid-19 som ble delt på Gyldendals Facebookside.

Sara Lossius var med som konferansier på RAW sitt arrangement Jentecamp på Geilo, september 2017, der vi hadde over 100 deltakere! Sara ledet forsamlingen godt mellom samtlige foredragsholdere og gjennomførte på en meget inspirerende måte hvor gode forberedelser skinte gjennom – med morsomme kommentarer! Hun spilte både foredragsholdere og salen god! Anbefales på det sterkeste! – Cecilie Ystenes Myhre, Raw Performance AS