Jeg skriver bøker som bidrar til vekst.

God Morgen: enkle vaner som kan forandre livet ditt før dagen starter (CappelenDamm 2022) gir deg over 80 enkle og effektive morgenrutiner som gjør at du eier dagen din. Alle rutinene tar under 30 minutter slik at både de med god tid, liten tid eller ingen tid kan starte dagen på en god måte. Det er en grunn til at mange av de beste innenfor toppidrett og business er nøye på hvordan de starter dagen: det gir en retning til resten av dagen.

Boken inneholder også et nydelig forord av psykolog og bestselgerforfatter Carina Carl, lå flere uker på bestselgerlisten og fikk svært bred medieomtale, blant annet dobbeltside i Aftenposten og intervju på God Morgen Norge.

Litt Lykkeligere
(CappelenDamm 2019)

Litt Lykkeligere har kommet i tre opplag, er i pocket og som lydbok på Storytel. Sara har blitt portrettert i Kamille, Tønsbergs Blad, Amta, og boken anbefalt i blant annet KK og Elle. Hun har også gjestet en rekke podcaster.

Boken kjøper du her

Dette sier lesere om Litt Lykkeligere

«Boken lever opp til navnet, for den er rett og slett en liten lykkepille der Sara skriver MEGET godt, lett forståelig og med gode eksempler vi alle kan realitere oss til i hverdagen. Boken er full av råd, kunnskap og inspirasjon til en litt bedre hverdag.»
Cecilie Ystenes Myhre, mental trener og gründer av Raw Trening.

«Jeg er så heldig å ha fått bidra til en liten del av denne lille perlen, som jeg tenker på både som en populærvitenskapelig kunnskapsbok, og som en livsstils- og inspirasjonsbok. Etter å ha lest ferdig fremstår den nærmest som en liten lykke-manual. For let’s face it: i mange livsstilsbøker er det mye svada uten rot i verken vitenskapelig evidens eller dokumenterte og reproduserbare erfaringer, men Sara styrer elegant unna den fellen i sitt valg av kilder. Jeg kan trygt anbefale den!»  
Melina Magulas, PhDstudent i treningsfysiologi

«Tusen hjertelig takk for at du skrev Litt Lykkeligere! Det har gjort meg lykkeligere og gitt meg inspirasjon videre i sommer og når høsten kommer!» Renate

«Boken er lettlest og full av kunnskap som jeg har hatt mye bruk fo, og som nå alltid er med meg i hverdagen. Boken har gjort meg bedre til å prioritere og sjonglere et hektisk familieliv. Takk!» Camilla (38)

Video: Hvordan bli litt lykkeligere?

I tillegg ga jeg i 2014 ut livsstilsboken Paleo: sunnere, sterkere og slankere med en naturlig livsstil, på J.M.Stenersens forlag.