Å være foreldre er altoppslukende, det beste i hele verden, det mest slitsomme i hele verden, det er å sette seg selv på hold, å få tilført noe helt nytt, det er lykke hver dag og det er å virkelig få tynt sin egen tålmodighet til det ytterste.

Blant annet.

På saralossius.no skriver jeg om flere temaer knyttet til mammarollen. Jeg skriver mye om kosthold for fertilitet, graviditet, amming og barn, fordi jeg er lidenskapelig opptatt av å gi de små menneskene en best mulig start og også oss mammaer mest mulig energi og best mulig forutsetning for denne perioden av livet.

Jeg er også opptatt av gravidkroppen og mammakroppen. Hvorfor er det et kompliment å høre «du ser ikke gravid ut når jeg ser deg bakfra»? Hvorfor er det så viktig å få tilbake kroppen vår fortest mulig? Jeg har utforsket dette i flere innlegg og kommer til å skrive om det mer, rett og slett fordi det er så viktig. På podcasten min Ingefær er dette også temaer jeg tar opp jevnlig.

gravid

Dessuten skriver jeg om det å kanskje ta litt annerledes valg, både når det kommer til familiens kosthold og for eksempel å velge tid.

Under har jeg delt opp tidligere bloggposter om fertilitet, graviditet, amming og trening under og etter svangerskapet, sortert under temaer.

Graviditet og trening

Trening etter graviditet

Amming

Babymat

Min graviditet

Generell paleobabysnakk

Litteratur

Fertilitet

Diaper free baby

Foredraget jeg holdt på Lille Månes Høstkonferanse 2012 om fertilitet, graviditet og amming