På saralossius.no vil du aldri finne slagord som «den eneste treningen du angrer på er den du ikke gjorde», få tips til hvordan få en snasen sommerkropp eller se så digg ut som mulig under graviditet eller rett etter.

Hos meg vil du derimot få tips om trening du kan gjøre nesten hvorsomhelst og til økter som tar kort tid men gir høyt utbytte. Jeg er fan av mimimum dose – maximum output, ikke fordi jeg ikke digger å trene – for det gjør jeg – men fordi jeg verken har tid eller lyst til å trene en time pluss 5 – 6 ganger i uken. Trening for helse er hovedfokuset mitt!

 

Jeg er sertifisert CrossFit Level 1-trainer og Steve Maxwell body weight l1. Dessuten er jeg heldig som har en ektemann som har drøssevis med sertifiseringer: CrossFit Level 1, CrossFit movement and mobility, CrossFit gymnastics,  NGKF (Norsk gyria og kettlebellforening) Level 1, MovNat Trainer Level 1, Steve Maxwell kettlebell instructor Level 1 og 2, Steve Maxwell Body weight trainer Level 1.

DSC_6999

Jon skrev en stund for meg om trening, se linker under. Selv poster jeg treningsdagbok og treningstips med ujevne mellomrom.

pullupgren

Om du lurer på noe, eller kanskje kunne tenkt en privattime med Jon eller kettlebellkurs med vennegjengen, ta kontakt med meg på sara @saralossius.no.