Saralossius.no skrives av Sara Lossius (37). Sara driver Ingefær, Norges største helse- og livsstilspodcast. Hun er foredragsholder, kursholder, mental trener, tidligere kommunikasjonsrådgiver, har gitt ut helsebok, er matglad, helsenerd og ivrig kettlebellbruker. Og ikke minst: mamma til to jenter på tre og fem år som er viktigst i verden.

DSCF0662Jeg vil at vi kvinner skal føle oss bra, ha det bra og se bra ut. Jeg mener at gode livstilsvalg starter med å være glad i seg selv, og at helse er mye mer enn vekt og kalorier. For meg handler helse om alt fra hvordan vi tenker, til hva slags mat vi spiser, til hvordan vi behandler jorden vår, fra nære relasjoner, farger vi omgir oss med til trening tilpasset livssituasjon.

Alt dette har jeg i bakhodet i alt arbeidet jeg gjør, enten det er som konferansier, foredragsholder, programleder, blogger og valg av samarbeidspartnere.

Jeg håper jeg gjør verden litt smartere og litt bedre, rett og slett.

Ønsker du å samarbeide med Ingefær podcast og meg, sender du en mail til sara@saralossius.no!

Har du behov for en programleder, foredragsholder, konferansier, trenger tips om hvordan skrive en bok i den første mammapermen og starte en podcast i den andre mammapermen eller kanskje noe helt annet, sender du meg en mail på sara at saralossius.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Hilsen fra Sara