Hei!

Jeg er Sara. Jeg er forfatter, podcaster, foredragsholder, kommunikasjonsrådgiver, kettlebellfan, kalddusjfantast og trebarnsmamma.

Min visjon er å bidra til vekst. Både personlig, profesjonelt og for bedrifter.

Derfor snakker jeg med folk, skriver, leser og deler kunnskap og erfaringer i bøker, podcaster, foredrag og på sosiale medier, slik at du kan få gode vaner og nyttige verktøy for å leve et litt lykkeligere liv.

Derfor jobber jeg som konsulent som kommunikasjonsrådgiver, fordi en god kommunikasjonsstrategi og kløktig løpende kommunikasjon gir resultater på bunnlinjen.

Og derfor er jeg opptatt av å holde meg i form, ta pauser og ferier, spise næringsrikt og generelt ta vare på meg selv. Gjør jeg det, bidrar jeg mer til vekst hos andre.

Snakke med mennesker som kan mer enn meg har jeg gjort i min første podcast Ingefær. Det var en av Norges aller første podcaster. Etter 167 live on tape-episoder, 51 shots og over 100 norske og internasjonale gjester og nesten 3 millioner nedlastinger totalt, sa jeg farvel til Ingefær. Jeg begynte å gråte da jeg ble nominert som Årets programleder i Prix Radio i 2017.

God Morgen: enkle vaner som kan forandre livet ditt før dagen starter, kom på CappelenDamm januar 2022. Den var på topplisten i flere uker, med presse i blant annet dobbeltside i Aftenposten og intervju på God Morgen Norge. Paleo: sunnere, sterkere og slankere ga jeg ut på J.M.Stenersens forlag i 2014, mens Litt Lykkeligere: gode vaner, bedre helse og mer overskudd ble gitt ut på CappelenDamm våren 2020. For tiden skriver jeg på min fjerde bok sammen med Silje Landevåg om hennes fantastiske gründerreise med GetInspired. Den kommer på Gyldendal høsten 2022.

Jeg liker å kalle Ingefær AS for Norges minste mediehus siden jeg gjør alt selv, fra innhold, til research, til salg og strategi. Businessen er verdibasert. Jeg tror det er mulig å tjene penger på dele gode ting med deg. Det innebærer at jeg er nøye på hvem jeg samarbeider med, hvem jeg intervjuet på Ingefær, hva jeg skriver om i de ulike kanalene og hvilke firmaer jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver for.

Jeg er mamma til tre jenter på ni, syv og to år, er gift med Jon, bosatt på fantastiske Nesodden. Vi har garasjegym og en haug med kettlebells. Gi meg et godt glass vin og en frekk neglelakk og vi er gode venner.

Kommunikasjonsrådgivererfaring og cv kan du lese mer om her.

Og du, takk for at du har tatt tiden med å lese helt hit. Si gjerne hei til meg på Instagram, Facebook, eller send en mail til sara@saralossius.no

Vi prates!