Om Sara

Saralossius.no skrives av Sara (36), mamma til to jenter på to og tre år. Jeg er forfatter, driver Ingefær som er Norges størst podcast om helse, er foredragsholder, mental trener, tidligere kommunikasjonsrådgiver, matglad, helsenerd og ivrig kettlebellbruker.

DSCF0662

Jeg startet å blogge under domenet paleoliv for nesten seks år siden og har i alle årene fokusert på en naturlig livsstil for hele familien. I august 2014 ga jeg ut boken Paleo: sunnere, sterkere og slankere med en naturlig livsstil på J.M Stenersens forlag.

Ingefær podcast, Norges største helsepodcast, er mitt tredje hjertebarn. Hver uke snakker jeg med spennende og kunnskapsrike mennesker innenfor det store feltet helse. Les mer om Ingefær her.

Å spise så næringsrik mat som mulig er noe jeg er veldig opptatt av, både for min egen del og for jentenes del. Jeg har selv erfart at det å endre hva jeg spiser har gitt meg bedre helse, finere hud, slankere og sterkere kropp. Jeg er sjeldent syk, har jevn energi og stabile hormoner. Slik var det ikke i tyveårene. Da jeg tok en master på LSE i London skjønte jeg at jeg måtte endre matvaner for å få til en bra eksamen. Jeg har gradvis kuttet ut sukker, korn og melkeprodukter og erstattet dette med mer grønnsaker, mer animalske produkter, frukt, nøtter og frø, og spiser sunne fettkilder så som kokos, avokado, olivenolje og fett som finnes naturlig i dyrene jeg spiser. For meg har kostholdsomleggingen vært en helsereise, og det er den fremdeles. Jeg lærer stadig nye ting, både om kroppen min men også innenfor det gedigne feltet matlaging, matkultur og kosthold.

Trening er viktig for meg. For tiden trener jeg hjemme eller i vårt garasjegym. En periode trente jeg masse på Crossfit Oslo, men på Nesodden er det ingen som tilbyr slik trening, så da trener jeg heller kjappe og effektive økter for meg selv, hovedsaklig med kettlebells.

Både når det gjelder trening og mat er jeg opptatt av fysisk og psykisk helse i første omgang, og så får utseendet være en eventuell heldig bonus.

Jeg er mamma til de søteste jentene i verden på to og tre år, er forlovet med Jon som den fineste fyren jeg vet om, liker neglelakk, gull og converse, jobber for meg selv etter å ha vært kommunikasjonsrådgiver i mange år, elsker å spise gode burgere, gå barbeint så mye som mulig og prioritere tid med familie og folk jeg er glad i.

Kontakt
Ønsker du kommersielt samarbeid? Kontakt adlink media. Ønsker du å kontakte meg sender du meg en mail på sara at saralossius.no