Titter innom en lørra formiddag for å tipse dere om to bra damer. Jeg sitter nemlig hos en venninne og jobber med mitt fine paleoprosjekt nå, men kommer sterkere tilbake med oppskrift på mandelsmør og cashewssmør senere i dag eller i morgen (peanøtter er ikke paleo, folkens!).

To blogger jeg følger jevnlig er Blisunn og Inger in Dubai. Førstnevnte har linket mye til meg da Ann Kristin gjennomførte og oppfordret hennes lesere til å bli med på en paleo challenge litt tidligere i våres. Hun er dessuten utdannet ernæringsfysiolog.

Inger er jeg litt småforelsket i, uten å kjenne  henne fra noe annet sted enn bloggen. Jeg tror ikke jeg er den eneste som er det! Hun er i tillegg insane sprek, ohlala.

Jeg liker spesielt bra med disse to jentene at de spiser sunt (paleoish) og trener, uten å ha fokus på å være str xs eller å være et superdigg objekt, men fordi de får energi av å spise sunt og liker å trene. Stor tommel opp herfra!