Y’ello!

Litt bloggtørke om dagen, er hektisk på andre kanter. Blir bedre … Snart. Bær over med meg, spis no godt og sunt og ta noen flotte knebøy mens du venter på mer jevnlig oppdatering.

Nytimes har mange interessante saker om helse under deres health-seksjon. Man har et begrenset antall hit på siden i måneden før man må betale, eneste minuset i grunn. Kom over en sak i går om hvor viktig det er å ikke sitte for mye for helsen. Jeg har en jobb hvor jeg sitter mye, og jeg sitter frem og tilbake til jobb – mye sitting. Jeg får skikkelig tresmak i rompa av det. Ikke bra for rygg eller noe. Har du mulighet til å stå og jobbe anbefaler jeg det, i alle fall veksle på å stå og sitte.

Blogger fra mobil nå siden vi er på tur, og regner med linken til nytimes-saken er en mobillink. Get up get out don’t sit

God ikke-sittende helg!