Jeg vet at mange savner for eksempel havregrøt når de legger om kostholdet. Kokosgrøt kan være en god erstatter. Nå som høsten har kommet er det godt med varm frokost. De siste ukene, bortsett fra da jeg var hos mamma, har jeg ofte hatt kokosgrøt til frokost. Oppskriften fant jeg hos Cecilia Folkesson, men jeg lager den pittelitt annerledes enn henne. Tid: et par minutter.

grøt2

Kokosgrøt

  • 3 ss kokosmelk
  • 2 ss kokosmel (evt 3, det spørs litt an på hva slags kokosmelk du bruker)
  • 2 egg
  • Litt salt
  • Evt litt kanel enten i grøten eller oppå

Bland på middels varme til ønsket konsistens. Spis! Grøten kan varieres med å ha kokosflak i tillegg til kokosmel i selve grøten, eller større kokosflak oppå. I morges hadde jeg blåbær på grøten, og jeg kan tenke meg at litt banan kan være godt til, eller ulike sorter bær.

grøt1