Påsken er her, hurra! Og med det en episode av Ingefær som er nesten et år gammel men fremdeles like viktig. Stress og tilfellet Ivy heter den og da jeg postet denne sist fikk jeg mange tilbakemeldinger om at lytterne kjente seg igjen.

Min mattelærer på videregående sa: har du et spørsmål så spør, for om du lurer på noe, er det garantert noen andre som lurer på det samme. Jeg har tatt det rådet videre med meg i livet og også utvidet det til: er det noe du erfarer, føler, opplever eller tenker er det garantert noen andre som også har det sånn.

Ivy er norsk og er bosatt i Melbourne, Australia. Hun var i ferd med å kjøre kroppen sin i grøften av stress, men tok grep og bygde seg sakte men sikkert opp igjen. Hvordan kan du høre i episoden. Selvom Ivys historie er personlig, er den også universell. Veldig mange av oss er slitne og stresset i perioder av livet. Da hjelper det å vite at andre er i samme båt, og også få noen triks til å komme seg ut av stress-sirkelen.

Jeg tar frem denne episoden av Ingefær nå som det er påske for å minne meg selv og dere på viktigheten av å roe ned, koble av. Det kan føles som at vi slapper av når vi scroller gjennom Instagram og facebook og vg, men faktum er at hjernen prosesserer informasjon som bare det. Jeg oppfordrer til å bevisst legge unna mobil og heller lese bok, titte på utsikten der du er, snuse på vårluften og kline med kjæresten denne påsken. Det skal jeg.

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og trykk abonner.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!