Fordi vi alle ønsker å elske og bli elsket.

I episode 65 av Ingefær podcast snakker jeg med psykologispesialist, forfatter og foredragsholder Kristina Moberg om kjærlighet. Litt egoistisk: Fordi Jon og jeg gifter oss om få strakser er jeg ekstra opptatt av kjærlighet.

Ingefær_cover_nytt_april2017

Men kjærlighet er ikke bare den romantiske kjærligheten mellom to personer. Det er så mye mer! Det er kjærligheten til venner. Til barn, søsken, foreldre. Til en gud. Til et fotballag, et idol. (Jeg røper min avstandsførelskelse til bassisten i Blur). Og ikke minst – den viktige men tidvis vanskelige kjærligheten til oss selv.

Og når det gjelder den romantiske kjærligheten: Hvilke perioder er vanskeligst? Når blir det brudd, og hvorfor? Hvordan kan man opprettholde lidenskapen? Hva mener Kristina med at det er tre personer i et forhold: jeg, deg og vi-et?

Dette og mye mer i ukens episode av Ingefær!

portrett.kristina_kopi

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller i din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!