Apper som Tinder skal hjelpe oss å finne kjærligheten (eller et ligg). Men hva har bilder av kjønnsorganer, ghosting, dopamin, selvrespekt og havregrøt å gjøre med Tinder? Lytt, og du vil lære!
Foto: Anne Valeur
Gjest i episode 69 av Ingefær podcast, Ellen Sofie Lauritsen, har skrevet boken Snakkes til uka om Tinderdating. Selv har jeg ingen anelse om hvordan Tinder ser ut, men jeg er sikker på at jeg hadde brukt appen den gang jeg var singel i London. Jeg tror faktisk jeg hadde brukt mer tid på Tinder enn på tung teori. Alle vil vi ha noen å dele livet med, henge med eller ligge med. Alle søker vi bekreftelse.
En dag i NewYork i 2014 bestemte da single Ellen Sofie seg for å teste Tinder. Tross alt var byen full av kjekke hipstere med pent skjegg og fine briller, Tinder måtte være en god måte å få møtt noen av disse. Den første Tinderdaten gikk vel ikke akkurat særlig bra (men kunne endt så mye verre), og etter å ha slettet Tinder et par år senere ble hennes Tindertid til bok. Underveis har Ellen Sofie blitt kalt både det ene og andre av avviste menn, hun har ghostet og blitt ghostet, hun har vært spent på date og etter hvert brukt Tinder som tidsfordriv mens hun lå hjemme på sofaen i joggisen.
Men denne episoden er ikke bare for all the single ladies. Den er for alle oss som har vært single også. Og for oss som bruker mobilen for mye. For oss som aldri har stillhet i hodet mer. Og for oss som ikke står opp for oss selv.
Du har tre valg:
Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner.
Spill av episoden her:
Last ned episoden som mp3
Motta nyhetsbrev?
En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!