Mine besteforeldre hvilte middag. Men tross en liten høneblund på ettermiddagen, var de noen av de mest produktive menneskene jeg vet om. De driftet hus med stor hage og to hytter. Mange av de mest produktive menneskene jeg vet om, slår et slag for å hvile. Derfor handler episode 140 av Ingefær nettopp om å hvile!

Gjest er Siw Aduvill, som er yogalærer og forfatter av boken «Hvile – alt du vinner på å la være». Jeg håper at hver episode av Ingefær gjør deg litt klokere, og tror at denne episoden skal bidra til det. I alle fall ble jeg det. For selv om hvile ikke er så høyt ansett i dagens samfunn, er det inmari bra for oss. Det gjør oss smartere, mer kreative, gladere og mer empatiske. Og som vi lærer mot slutten av episoden, hvis vi kvinner hviler litt, kan det gi oss både økt sexlyst og kraftigere orgasmer – som i seg selv er helsebringende.

Når vi oppfører oss som dass er vi som regel i stressa modus. – Siw Aduvill

I episoden får du vite mer om hva hvile faktisk er,  lære mer om ulike typer for hvile og du får konkrete tips til hvordan ha mer hvile inn i hverdagen. Det tror jeg vi alle trenger.Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3