En vinterlig fargefest av en salat som passer både til kjøtt og omelett. Eller bare som et lite måltid i seg selv.
Tid: ca 30 min
Nivå: Enkel
Ingredienser:
- To søtpoteter
- En pakke med grønnkål
- En neve valnøtter
- En halv neve eller så av gresskarkjerner
- Mineralsalt til smak
Fremgangsmåte:
Skrell søtpotetene og skjær dem opp i passende biter. Kok til ferdig, ca 20 minutter. Skyll grønnkålen og forvell den et par minutter i kokende vann. Slik blir næringsstoffene lettere tilgjengelig. Ha den så i kaldt vann og la den avkjøle seg før du river den i passelige deler.
Bland søtpotetbitene og grønnkålen. Tilsett valnøtter og gresskarkjerner og smak til med salt.
Server!
PS: Jeg synes den blir ekstra smakfull med en god balsamico til. Jeg liker balsamicoen fra Oliver&co.
Er du glad i søtpotet? Sjekk også ut oppskriften min på søtpotetrundstykker, søtpotetsuppe, bakt søtpotet – eller hva med fiskekaker med søtpoteter i?
I boken min får du flere digge oppskrifter med søtpotet i. Keen på signert utgave til jul? Kjøp her!
Motta nyhetsbrev?
En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!