Det er heldigvis gode priser på annet enn smågodt nå før påske: gulerøtter og appelsiner blir en supergod påskesuppe!
Tid: Ca 45 min
Nivå: Enkel
[ingredients title=»Ingredienser»]
- 1 kilo gulerøtter
- 2 løk
- Saften av halvannen appelsin
- Kraft
- Salt, pepper og evt gurkemeie til smak
- Kutt løk og gulerøtter i biter. Ha oppi kraften og la det småkoke til gulerøttene er møre.
- Bruk stavmikser for å lage en jevn suppe.
- Tilsett så saften av appelsinen. Vi syntes halvannen appelsin var nok for å gi akkurat passe appelsinsmak, men prøv deg frem.
- Krydre så med salt og pepper etter smak. Jeg hadde også litt gurkemeie i.
Serveres med sprøstekt bacon, eller en ordentlig skive surdeigsbrød, hvis du spiser det. Med godt smør på, selvsagt.
Motta nyhetsbrev?
En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!