Kjøp Litt Lykkeligere her!

Strever du med balanse i hverdagen, å prioritere og å få mer tid til deg selv? Da bør du skaffe deg min nyeste bok, Litt Lykkeligere! Jeg kan med hånden på hjertet si at kunnskapen og verktøyene fra boken har gjort meg mer balansert, god til å prioritere og til å sette av tid til å gi meg selv påfyll.

Jeg skrev Litt Lykkeligere ved siden av full jobb, gravid med min tredje datter, og med to små barn i barnehagen og på skolen. Det høres superkvinnete ut, men det er jeg ikke. Jeg brukte rett og slett kunnskapen og alle praktiske verktøy fra boken slik at jeg klarte å nå et hårete mål samtidig som jeg tok vare på de nærmeste og meg selv.

I Litt Lykkeligere får du hjelp til å etablere og opprettholde gode vaner som kan gi deg fart i fredstid og støtte på de dårlige dagene. Boken gir råd om hvordan du blir mer kreativ og effektiv på jobb, slik at du kan klatre på karrierestigen og få mer fritid og egentid. Du får kunnskap om hvordan takle stress bedre, hva som gir oss påfyll og hvordan best mulig få balanse i livet.

Litt Lykkeligere kom raskt i andre opplag. Sara har blitt portrettert i Kamille, Tønsbergs Blad, Amta, og boken anbefalt i blant annet KK og Elle. Hun har også gjestet podkastene Gründerkanalen, Familieliv, Andre Boller, Ungdomsforeldrepodden og studentpodkasten til Tønsbergs Blad, Fest og Forelesning.

Dette sier lesere om Litt Lykkeligere

«Boken lever opp til navnet, for den er rett og slett en liten lykkepille der Sara skriver MEGET godt, lett forståelig og med gode eksempler vi alle kan realitere oss til i hverdagen. Boken er full av råd, kunnskap og inspirasjon til en litt bedre hverdag.»
Cecilie Ystenes Myhre, mental trener og gründer av Raw Trening.

«Jeg er så heldig å ha fått bidra til en liten del av denne lille perlen, som jeg tenker på både som en populærvitenskapelig kunnskapsbok, og som en livsstils- og inspirasjonsbok. Etter å ha lest ferdig fremstår den nærmest som en liten lykke-manual. For let’s face it: i mange livsstilsbøker er det mye svada uten rot i verken vitenskapelig evidens eller dokumenterte og reproduserbare erfaringer, men Sara styrer elegant unna den fellen i sitt valg av kilder. Jeg kan trygt anbefale den!»  
Melina Magulas, PhDstudent i treningsfysiologi

«Tusen hjertelig takk for at du skrev Litt Lykkeligere! Det har gjort meg lykkeligere og gitt meg inspirasjon videre i sommer og når høsten kommer!» Renate

«Boken er lettlest og full av kunnskap som jeg har hatt mye bruk fo, og som nå alltid er med meg i hverdagen. Boken har gjort meg bedre til å prioritere og sjonglere et hektisk familieliv. Takk!» Camilla (38)

Video: Hvordan bli litt lykkeligere?