Hei!

Jeg er Sara. Det er fint å være meg.

Jeg vil at alle kan tenke: Det er fint å være meg.

Derfor snakker jeg med folk, skriver, leser og deler kunnskap og erfaringer, slik at du kan få gode vaner og nyttige verktøy for å leve et litt lykkeligere liv. Det gjør oss nemlig mer fokusert, mer kreative, gjør oss til bedre mødre og mer empatiske. Verden trenger rett og slett at vi tar vare på oss selv – og det hjelper jeg deg med.

Snakke med mennesker som kan mer enn meg gjør jeg i podcasten min Ingefær. Det var en av Norges aller første podcaster. Til nå har jeg laget over 150 live on tape-episoder med over to millioner nedlastinger totalt. Jeg begynte å gråte da jeg ble nominert som Årets programleder i Prix Radio i 2017.

Hittil har jeg gitt ut to bøker. I hodet mitt – og delvis på macen – har jeg minst tre bøker til. Paleo: sunnere, sterkere og slankere ga jeg ut på J.M.Stenersens forlag i 2014, mens Litt Lykkeligere: gode vaner, bedre helse og mer overskudd ble gitt ut på CappelenDamm våren 2020.

Bokhyllene hjemme er fulle av bøker: sakprosa, kokebøker og skjønnlitteratur. (En hylle er avsatt til glansede magasiner fordi elsk). Jeg går turer med podcaster på øret for å slå to fluer i ett smekk: bevegelse i naturen og intellektuelt påfyll.

Jeg liker å kalle Ingefær AS for Norges minste mediehus siden jeg gjør alt selv, fra innhold, til research, til salg og strategi. Businessen er verdibasert. Jeg tror det er mulig å tjene penger på dele gode ting med deg. Det innebærer at jeg er nøye på hvem jeg samarbeider med, hvem jeg intervjuer på Ingefær og hva jeg skriver om i de ulike kanalene.

Jeg er mamma til tre jenter på syv, fem og ett år, gift med Jon, bosatt på fantastiske Nesodden. Vi har garasjegym og en haug med kettlebells. Gi meg et godt glass vin og en frekk neglelakk og vi er gode venner.

Kommunikasjonsrådgivererfaring og cv kan du lese mer om her.

Og du, takk for at du har tatt tiden med å lese helt hit. Si gjerne hei til meg på Instagram, Facebook, eller send en mail til sara@saralossius.no

Vi prates!