I det første opptaket av Ingefær med publikum tilstede snakker Gry Hammer om bruken av hele dyret, gelatin og kraft, hun røper morgenrutinene sine, vi snakker om bæsj og Gry svarer på leserspørsmål om fermentering.

Onsdag 27. april hadde Gry Hammer og jeg på Eldorado Bokhandel i Oslo opptak av Ingefær episode 22 med publikum tilstede. Det var veldig gøy – og er noe jeg skal gjenta garantert! Publikum fikk i tillegg til å høre samtalen mellom Gry og meg mulighet til å stille spørsmål etter at opptaket var ferdig og til å få surdeigsstarter av Gry.

Temaer Gry og jeg snakket om var blant annet

  • Hvordan veien har blitt til bestselgende forfatter, populær foredragsholder og blogger
  • Hennes kostholdsfilosofi og hvordan den har endret seg (fra veganer til å mene at å spise riktig kjøtt er viktig for helsen)
  • Hvorfor det er viktig å spise kjøtt fra dyr som har hatt et bra liv
  • At vi selv må ta ansvar for egen helse og eget liv
  • Hva hennes neste bok, En moderne jeger, skal inneholde
  • Kraft, gelatin, innmat og levertilskudd
  • Hva vi kan plukke i naturen nå til å lage mat eller drikke av
  • Sungazing og at vi mennesker er en del av naturen
  • 10 kjappe om Gry
  • Leserspørsmål om fermentering

Aktuelle linker

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her

Last ned episoden som mp3

Takk til alle som møtte opp for å høre Gry og meg snakke! Håper å se dere igjen!

PS: Hør også første gang Gry var på Ingefær, og Børge Fagerlis episode

DSC_2953