I Ingefær episode 25 snakker forfatteren av Den lille barnematbibelen, Malin Bruset, om hvorfor det er så viktig med næringsrik mat til barn og hvor enkelt det kan være å gi barnet sitt en god start på livet – kanskje uten å gi (så mye) ferdiggrøt.
Det er tredje gang vi tar opp temaet barn og mat på Ingefær, og det blir nok ikke den siste gangen. Dette er et tema som står mitt hjerte nær og som er så inmari viktig. Jeg håper temaet blir formidlet på en inspirerende, forsiktig og ikke-sårende måte.
Malin Bruset er naprapat, kostholdsrådgiver og tobarnsmamma og har nylig gitt ut boken Den lille barnematbibelen. Boken er skrevet i samarbeid med hennes svigerfar, legen Stig Bruset.
Vi snakker blant annet om
- Om boken hennes: hvordan ble den til og hva inneholder den
- Hvorfor en bok om barnemat tar opp tema som genetikk, mikrobølgeovn og pleieprodukter
- Hvorfor og hvordan minimere sukker
- Hvorfor det er så viktig med næringsrik mat for små, voksende mennesker
- Hva kan man lage i stedet for sukkertunge is og kaker
- Hvordan Malin løser mat praktisk for sine barn på 1 og 4 år, mtp barnehage, åpen barnehage og hverdagen generelt
- Og mye, mye mer!
Du har tre valg
Finn Ingefær podcast i iTunes
Hør episoden her
Last ned episoden som mp3
Likte du denne episoden, liker du også
- Melissa Spania og meg om næringsrik mat til barn
- Linn Sprudlesunn om at det å gi barn «annerledes» mat ikke alltid er lett
- Praktiske råd for næringsrik mat
- Hvordan endre adferd
Jeg blir forøvrig inmari glad om du rater Ingefær i iTunes, legger igjen en kommentar og deler episodene du liker med venner og kjente. *hjerte*
Motta nyhetsbrev?
En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!