Ingefær podcast episode 51: Green living med Anja Stang

Ingefær podcast episode 51: Green living med Anja Stang

Moteredaktør som starter en green living-blogg, hvordan er den historien? Og hvordan kan vi leve litt mer miljøvennlig i hverdagen uten at det går på bekostning av utseende, koselighet i hjemmet eller lommeboken? Anja Stang gir oss svaret i denne ukens Ingefær podcast!

Foto: Julie Pike

Anja Stang er kvinnen bak bloggen Green House by Anja Stang. Hun har i en årrekke jobbet i med mote i magasiner som Stella og Elle, er utdannet innen mote og har en leopardjakke fra Ganni som jeg vurderer å rappe neste gang jeg er på besøk hos henne.

ingefaer_expandet

I episode 51 av Ingefær gir Anja Stang oss praktiske tips om hvordan vi kan leve litt mer miljøvennlig i hverdagen. Vi snakker om kjøkkenet: hva slags mat er lurt å velge, hvorfor er matplaner smart og hva slags vaskemidler bruker hun. Så snakker vi om badet: er økologiske hudpleieprodukter ålreite eller lukter de bare urter og kvist? Hva bruker hun og hvor kjøper hun produkter? Deretter går vi over til klær, selvfølgelig når vi har en fashionista på besøk. Hvordan tenker man miljø når man handler? Anja gir oss tips om steder å shoppe, secondhand og også utleiesystemer av klær! Anjas mantra er at alle kan gjøre litt, men ingen kan gjøre alt – og det er noe vi prøver å få frem i episoden. Alle monner drar, lissom.

anja-stang-hellviktangen

Handler miljø om helse? Jeg synes det. Hva vi putter av produkter på kroppen går inn i kroppen vår, så jeg er nøye på alle mine produkter, jentenes produkter og vaskemidler. Det kan du høre mer om her. Videre synes jeg det er viktig å ha et bevisst forhold til bruk og kast. Trenger du en ny topp eller tror du at du trenger en ny topp for å føle deg fin? Hjelper det egentlig med den toppen eller er det andre grunner bak? Dessuten er det å leve litt mer miljøvennlig et tegn på å respektere jorden og de fremtidige generasjonene, synes jeg. Kanskje litt flosklete sagt, men så inmari viktig.

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes, i Acast appen eller din favoritt podcast-app på mobilen og velg subscribe.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Andre Ingefær-episoder som også handler om miljø

anja-stang-cap-martin-foto-nina-stang

 

9 kommentarer

 1. Lyden er pretty klikk, fine du!

 2. Hva anbefaler du evt. av greens og merker av disse, og i hvilken dose?
  Tenker da på enkeltstående greens som spirulina, chlorella, hvetegress osv. – samt også evt. multiblandinger.
  Er det anbefalt å bruke dem i sykluser, eller evt. hele tiden uten pauser?

  • Hei Ruben!
   Det må du høre med en annen om enn meg, jeg bruker nemlig ikke spirulina, chlorella eller hvetegress. Av faste tilskudd bruker jeg kollagen og leverkapsler og en fiskeolje, det er det!

 3. Pingback: Her kan du høre episode 51 av Ingefær podcast om green living!

 4. Hei igjen, og takk for tilbakemelding!

  Ikke det at jeg skal kopiere på noe som helst vis, fordi vi har alle ulike behov – men er det lov til å spørre hvilke merker og typer du bruker av kollagen, leverkapsler og fiskeolje, samt hvilken dose?

 5. Flott, takker og bukker for tilbakemelding – og blogginlegget skal leses!

  Bruker du da også kraft og gelatin i tillegg til kollagenet, og evt. hvilken type kraft og gelatin?
  Er dette en fiskeolje som kan anbefales?: https://myrevolution.no/proteinpulver-ernaering/fettsyrer/vital-arctic-oiltm-lakseolje-300ml-ta-3-betal-for-2
  Vet du også tilfeldigvis om noen hudpleieprodukter som kan anbefales til eksemhud?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*